miercuri, 19 august 2009

46. Coji de seminte

Statea pe marginea trotuarului cu maieul ridicat. Burta i se revarsa relaxata peste curea bronzandu-se in voie, deranjata doar de miscarea ritmica a mainii ce indesa in gura semintele. In jur era o pajiste de coji, dar nu-i pasa.

Lumea trecea pe langa el stramband din nas.

El ramanea pe loc, nepasator.
Iar ei, fara sa stie, plecau mai departe bolnavi de ficat sau stomac; cine stie unde ataca supararea omul ?

7 comentarii:

  1. Adica nepasarea si supararea acelui om are un asa efect neplacut asupra celor din jur !! Intrebarea se refera la motivul supararii omului sau pe cine influenteaza, sau ataca, ca nu inteleg ?

    RăspundețiȘtergere
  2. ASTA AM PATIT EU CU ASA ZISI PRIETENI. si cand le-am zis, cica exagerez si sunt cretina, ce-are daca arunci seminte pe jos.

    si daaa, mi s a ridicat tensiunea si cred ca mi s-a marit si splina de nervi :)) deci da, nesimtirea imbolnaveste pe altii :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Un boboc - supararea era a celor care se uitau la el si ii dadeau atentie.

    @ D. - exercitiu simplu: inlocuieste personajul cu 100 de porumbei care se caca pe trotuarul pe care mergi.

    Aha, porumbeii sunt pasari ? Ce daca ?

    Priveste pe toti asa cum sunt, fara sa doresti ca tu sa-i schmbi (nici nu ai putea indiferent cat de mult ai incerca asta) si doar atunci ai sa scapi de tensiune.

    -----------0-----------

    RăspundețiȘtergere
  4. si daca de exemplu punem guvernul in locul omului, care e la fel de nepasator fata de cei din jur, tot asa trebuie sa privim cu totii? El influenteaza la o scara mai mica, iar guvernul la o scara mai mare dar...Deci ar fi pacat sa ma imbolnavesc de ficat sau stomac nuuu, si sa las universul sa aibe grija de ei asa cum stie mai bine !

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Un boboc - da, poti sa pui pe oricine in exemplu. De ce sa faci ulcer pentru basescu, boc, udrea si alti "mancatori de seminte" ?

    Merita ?
    Nu, nici macar sa ne uitam la ei nu merita.

    RăspundețiȘtergere
  6. esti o necunoscuta mare tare... cateodata te vad revoltat, implicat, iar alteori detasat, impacat. Aici pe blog de fapt nu prea arati ce crezi, ci doar vorbesti cu fiecare pe limba lui, insa ce crezi e mai la interior asa, sau ma insel. De multe ori e mai bine sa tii pentru tine dacat sa spui ceva ce noi poate nu am intelege sau am intelege gresit nuu ! ;) Noapte buna spiridusule!

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Un boboc - ca orice spiridus, am primit la "angajare" o tolba plina de farmece pe care le folosesc sa ii calauzesc pe cei care cauta drumul si sa ii adorm pe cei care sapa dupa comori in padure deranjand copacii.

    Amu, mai fac si cate o nazdravanie cateodata sa nu imi pierd atributul de Smecherel ;;)

    Somn usor si vise placute !

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.