joi, 13 august 2009

43. Tahionul

Uitase de cand Calatorea.
Universul intreg il strabatuse. Nimic nu ii era necunoscut. Galaxii dupa galaxii strabatuse dar nici un loc nu ii atrase atentia in mod deosebit. Civilizatii s-au ridicat, au cunoscut gloria si apoi au disparut privite de el cu detasare, dar nimic nu l-a impiedicat sa Calatoreasca mai departe, tot mai departe.

Asa a dat peste mine. Sau eu am dat peste el, cine poate spune ?
L-am luat in brate si i-am spus ca il Iubesc. Si ca locul lui e in Inima mea.

Atunci Tahionul a inteles ca a ajuns Acasa.
Acolo de unde pornise inainte de Inceput.

6 comentarii:

  1. a meritat calatoria...
    intimitatea in Acasa e locul si jocul cel mai fascinanat dupa ce ai strabatut lumea...

    RăspundețiȘtergere
  2. altii si acum il cauta .... sa-i demonstreze existenta, sau poate e chiar lkanga ei dar nu-l vad ;), insa voi v-ati gasit. A venit la alintat, ca doar esti expert...:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Vantul sufla unde voieste si tu auzi glasul lui, dar nu stii de unde vine, nici incotro se duce. Astfel este cu oricine e nascut din Duhul. (Ioan III, 8)

    RăspundețiȘtergere
  4. Darael, de ce tocmai Tahionul? Crezi ca esti la fel de controversat ca gen de om ca si el? Sau ai vrut sa ne anunti intr-un fel subtil ca vei face o scurta incursiune in dimensiunea tahionilor? In oricare din cazuri, sa nu dispari...

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.