joi, 13 august 2009

40. Intalnire de gradul III

Din trei batai de aripi, bufnita a strabatut jumatate de cer.
Si acum sta imbufnata colo, pe creanga. Doar ochii i se vad mari reflectand lumina becului din coltul strazii.

Gata, a fugit.
Cica nu era imbufnata; era ganditoare ;)

13 comentarii:

  1. chestie de perceptie:P. De ce nu-mi plac oare bufnitele?!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e era imbufnata, asa e ea...
    excesul de puf e pretul pentru pastrarea tacerii...

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Dilimache - cine stie ce ai auzit vreodata despre ele ? Sunt pasari super destepte si prietenoase. Oamenii le nedreptatesc pentru ca noaptea cand ei sunt plini de frica cantecul bufnitelor nu e usor de indurat.

    @ Ajnanina - era o frumoasa. Si stia asta. Era mandra de ea.

    RăspundețiȘtergere
  4. scuzati-ma ca sunt offtopic dar citind pe blogul "Umanitar Isabellelorelai's Weblog" accesat de tine, imi dau cat pot seama de ce fel de oameni ajuti tu, si ce probleme au unii, si-mi dau seama ca spiritul de gluma nu-si mai are rostul. Nu-mi ramane decat sa multumesc vietii pentru tot si sa le doresc si lor sanatate multa, si tie Dara iti multumesc ca existi pentru ca esti ca aerul pentru unii care desigur accepta ajutorul tau. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  5. si iarta-l pe bobocelul ignorant ca se visa asistenta la tine la cabinet, dar nu am glumit in bataie de joc... Pacat ca ne aducem aminte de divinitatea din noi, doar cand ne loveste beleaua :(

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Un boboc - lasa judecata proprie. Esti super ok cand razi si glumesti. Cand nu o sa o mai faci, am sa incep sa ma ingrijorez.

    RăspundețiȘtergere
  7. "aici sunt doua maini intinse care-l strang pe Dara" dar acum stau si ma gandesc ...oare unde o fi limita aia totusi :DDDD

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma intreb inca de ce "bufnita nu este ceea ce pare a fi". Si cred ca o sa raman cu intrebarea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Stii tu cum e...imbufnatul trece, dar penele raman...

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Un boboc - nu e nici o limita. Unde vezi tu limite ?

    @ Mikka - yap, stie....

    @ Gabi - pentru ca lumea pune pret pe pe "ceea ce pare" nu pe "ceea ce este". Cu multa usurinta poti sa inlocuiesti in intrebarea ta "bufnita" cu "vecinul meu", "colegul meu", "prietenul meu".... dar lista e deschisa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt de acord cu ce zici tu.

    Citatul era din Twin Peaks. Ma intreb de ce Lynch a folosit tocmai bufnita. Are ea ceva aparte sau a facut-o doar asa, de impresie artistica?

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Gabi - ah, Twin Peaks ?
    Bufnita e folosita acolo cu buna stiinta. Pentru ca in traditia indiana (indo-americana), bufnita e intermediar intre lumi.

    Multe lucruri sunt preluate in film din vechea traditia nord americana. Dar oamenii greu accepta unele lucruri; de aceea ele au fost introduse subtil si expuse fara comentarii, fara a apela la limbajul cuvintelor.

    Efectele au fost vizibile - putini oameni nu au fost zdruncinati in convingerile lor dupa ce au vazut filmul. Chiar fara sa bage de seama, ceea ce este remarcabil.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.