marți, 11 august 2009

29. Surprinzatorul Moise Guran

Miracol a miracolelor.

M-am uitat la tembelizor. Si am fost surprins pe cand zapam de zor. Moise Guran a avut indrazneala sa spuna live solutia pentru iesirea din criza. Ma rog, una din solutii - sa renuntam la sefi, sa mai taiem din ei si sa platim mai bine pe cei care muncesc in tara asta.

Moise, ce ti-a venit ?
Ai impresia ca ei vor sa stie Adevarul ?

2 comentarii:

  1. Daaaa, deosebite emisiunile acestui domn Guran, care spune lucrurile direct, si are puncte de vedere surprinzatoare fata de subiectele aduse in discutie. Sigur cel mai mult imi place cand ii invita pe cei de la BNR, si ii zapaceste cu intrebarile, plus ca nu e multumit aproape niciodata de raspunsuri primeste, si atunci spune el cum vede ca sta treaba si culmea, cei de la BNR nu incearca sa-l contrazica...;)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Un boboc - nu intotdeauna sunt de acord cu Moise; uneori e mult prea patimas si nu mai reuseste sa fie detasat spre a prezenta doar fapte, alunecand si in prezentarea parerilor proprii.

    Dar per ansamblu, este o emisiune buna, mai ales cand o comparam cu media tembeliziunilor.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.