marți, 11 august 2009

31. Intrebari fara raspuns

Majoritatea oamenilor doresc sa afle raspunsuri fara a pune intrebarile cuvenite. Nu incetez sa ma minunez in fiecare zi vazand cum asteapta crezand ca li se cuvine orice, oricand....

6 comentarii:

  1. De aceea matematicienii incep orice problema cu enuntarea ipotezei si a concluziei ce se vrea a fi demonstrata. Raspunsurile stau mereu coapte gata-gata sa cada, dar ochii nostri intrebatori le cauta pe jos, nu in copacul vietii (ce poiata sunt!). Ideea e sa cautam intrebarea potrivita, nu raspunsul...

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Dilimache - dar daca demonstratia da alt rezultat decat concluzia dorita ce ne facem ?

    In plus, uite la fizicienii moderni care nu se multumesc cu un raspuns, vor N raspunsuri la aceeasi problema.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca rezultatul e altul decat cel dorit, trebuie sa fim atat de flexibili incat sa-l acceptam. Oricum riscul asta ni l-am asumat de la inceput.
    Nu stiu insa ce ne facem cu axiomele precum credinta sau eu mai stiu care. Acolo rebuie sa avem coloana vertebrala teapana rau.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Dilimache - daca rezultatul este altul decat cel asteptat (atentie, nu dorit !!!) cred ca e bine sa vedem ce nu am luat in considerare, ce am neglijat, ce am uitat.

    :)
    Ai ajuns din doi pasi la credinta ? Am sa iti povestesc despre credinta, dar nu aici; am sa fac un subiect special - ca sa fac trafic, normal ;;) !

    RăspundețiȘtergere
  5. Abia astept :-) Poate se mai ridica din ceata.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Dilimache - pffffff.... sa fuga ceata :D

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.