duminică, 20 septembrie 2009

154. Aur !!!

Superb.
Doua fete minunate, Elizabeta Samara si Daniela Dodean au reusit miracolul: o medalie de aur la Campionatele Europene de tenis de masa.

Daca va mai spun ca au invins un cuplu celebru Nikoleta Stefanova - Wenling Tan cu incredibilul scor de 4-0 cred ca am spus tot.

Bravo fetelor !

7 comentarii:

  1. Ce scor, ce frumos!!! Felicitari!Raman la ideea ca sportul e cea mai frumoasa manifestare a nevoii de concurenta. Ar trebui mediatizata aceasta victorie cel putin la fel ca orice meci sub-mediocru de fotbal...

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Dilimache - maine nimeni nu o sa mai vorbeasca de aceste fete. Asa cum nu se vorbeste de nici un sport prin tara aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaa, bravo, bravo lor si bravo si tie ca le-ai mentionat aici...

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Sandy Belle - meritul este a lor, a antrenorilor si a intregii echipe.

    Sa nu-i uitam nici pe baietii care au luat medalia de bronz la echipe seniori: Adrian Crisan, Adrian Dodean, Constantin Cioti, Andrei Filimon si Mircea Dinu (antrenor).

    Bravo si baietilor !

    RăspundețiȘtergere
  5. Darael, felicitari si baietilor, da, ma tot uit la stirile din sport dar nu vad sport si nici sportivi, doar manageri de cluburi de fotbal, figuri si fandositi, bani si cancanuri. In fine, doar d enoi depinde sa stim ceea ce trebuie, nu de stiristii care deservesc publicul ce doreste paine si circ, circ si paine, nimic real, nimic ce merita stiut.
    Gata m-am potolit, scuze de pornire :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Moama ce super. Eu am auyit la radio ieri sau alaltaieri asa in treacat de tenis, in rest numai jeguri de oamenila rubrica de sport.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari fetelor, felicitati baietilor!
    Si sa nu uitam ca tot in acest week-end am mai luat aur la Europenele de canotaj, la dublu rame si la traditionalul 8+1, ambele probe feminine.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.