miercuri, 9 septembrie 2009

134. Scufundarea in noroi

Se apropie cu pasi repezi alegerile in minunata si mirifica noastra tara. Pregatiti-va dopurile pentru urechi, aruncati telecomanda, nu cumparati ziare si nu deschideti radioul.

Poate asa o sa reusiti sa stati departe de mizeria care o sa se reverse peste noi.

Pace tuturor !

4 comentarii:

  1. Iubeste Darael... chiar si pe cei care vor fi acum in aceasta mocirla a camapniei!
    E greu insa... caci din fapte si pentru fapte traim... cum sa nu fim judecati dupa ele?
    Da, iubesc viata... insa pe cei care o poarta... uneori!!! O fi rau sau o fi bine...?!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ claudia - iubirea este pentru fiinte, pentru cei-purtatori-de-viata. Nu pentru faptele lor. Nu poti sa iubesti o fapta, iubesti pe cel care o face sau nu (o face).

    Asa trebuie sa abordezi iubirea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Insist... pana voi intelege!
    Deci... iubesc sau nu iubesc o persoana... de ex: nu iubesc pe cei ce fac fapte rele... nici nu urasc... imi sunt indiferenti... tot nu e bine?
    Daca iubim nu trebuie sa judecam? sau daca ne sunt indiferenti nu e bine, ar trebui sa iubim pe oricine?
    De ex. pe Basescu il putem iubi? fara sa il judecam, fara sa ii comentam gafele si faptele rele pe care le face...? Si nu numai el... majoritatea din politica... si multi din jurul nostru...
    Adevarat ca nu pot iubi o fapta... dar omul nu se identifica nu ceea ce face; fapta e oglinda sufletului, a vietii din el... poate face o fapta fara sa simta ca trebuie sa o faca? fapta nu vine din interior?
    Stiu ca Iisus zice ca trebuie sa iubim pe orice si oricine asa cum si el ne iubeste pe noi... asa ar trebui; si sunt constienta ca nu pot ajunge la acest statut... vreau doar sa inteleg ce ar trebui sa-i zic sufletului sa iubeasca si raul facut de altii... nici eu nu sunt perfecta, nu pretind asta!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ claudia - raspunsul meu este subiectul despre Iubire, cu nr. 138. Multe lamuriri o sa gasesti acolo. Poate nu toate, dar sunt suficiente ca sa mergi mai departe si sa gasesti chiar tu raspunsurile la intrebarile care te framanta.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.