marți, 1 septembrie 2009

108. Din lac in put(a) si invers.....

Se simtea atat de pierduta incat s-ar fi agatat de orice. Si de un fir de pai. Dar cine a mai vazut un fir pe pai in ziele noastre ?

Asa ca a sarit in bratele lui. Credea ca o sa gaseasca pacea acolo. Dar nu a gasit nimic altceva decat sex. Una sau mai multe clipe in care a uitat. Sau a incercat sa uite.....

Cu toate acestea, nu a vrut sa admita ca iubirea nu este sex, indiferent cat de mult ar fi, indiferent ce bine ar fi executat. A cautat unde nu trebuia si a asteptat altceva decat a primit.

Asa ca l-a parasit.
Scarbita de lume a fugit catre dogma, sperand ca dogma o va salva. Acum il cauta pe Dumnezeu. Si Dumnezeu nu e de gasit. Sta ascuns sarmanul in inima celui de langa ea. Acolo unde niciodata nu o sa-l caute.

Pace tuturor !

3 comentarii:

  1. pai mai Dara, fiecare actioneaza cum poate in viata, in functie de ceea ce crede (daca crede in ceva), de experienta, de sfaturi bla bla, aste e... Si eu tot asa fac, daca gresesc ma ridic cum pot, daca nimeresc bine este ok ma bucur, e naspa cand cazi prea tare, ca e mai greu de urcat. Mai toti avem dramele nostre, ceea ce conteaza e sa mergem mai departe si sa invatam din experientele prin care trecem. Sigur ar fi ideal daca am fi educati sa avem mai multa incredere in noi, in cazul fetei ar fi scutit-o de a cadea in 'put', sau de a se izola la manastire, dar asta e. Eu cel putin si poate si ceilalti cautam sa mai aflam cate ceva, o linie de urmat, aici la tine, prin tine, noi iti primim darul si sper sa nu fie ca si vorba aia cu perlele aruncate la porci. Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Ajnanina - pace tuturor !

    @ Un boboc - sa ma dai jos de acolo de la pupitru. Nu stiu nimic mai mult decat stiti si voi.

    Tot ce stiu se reduce la iubire, iubire, iubire. Atat si nimic mai mult. Si nici despre iubire nu stiu prea multe.

    Aaaaa... retetele de inghetata nu se iau in considerare :DD

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.