vineri, 28 august 2009

83. Doneaza o carte

Doneaza o carte

Ieri Alina Gorghiu a lansat o campanie frumoasa:

"Doneaza o carte

Dragi prieteni,

Ma intorc la voi cu o initiativa si cu o rugaminte. Va propun sa aducem impreuna un plus de carti in bibliotecile a doua institutii de invatamant din Colegiul 22 si va rog sa participati cum puteti la aceasta campanie: fie afisati bannerul pe blog, ajutandu-ma sa promovam aceasta idee, fie donam fiecare cate una sau mai multe carti numai bune de citit si de indragit!" (...continuarea...)

Punctele de colectare sunt ambele in sectorul 5 si va asteapta de luni pana vineri, oricand intre orele 12.00 si 19.00:
· Sos. Panduri nr. 33 (vizavi de Scoala 146), bloc P1A, scara A, etaj 1, apartament 6
· Str. Dr. Lister nr. 62, et.3

Cine doreste, cine pofteste, cine poate, cine are ce dona, cine vrea.... poate sa faca ceva. Dincolo de vorbe, lozinci si sloganuri.

Cine doreste, poate sa sustina initiativa cu un banner, postare sau prin orice alt mijloc....Ca toate sa fie clare, e publicitate nemascata ;) !

2 comentarii:

  1. Am preluat și eu. Mulțumesc !

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Chat Noir - eu multumesc pentru copiii care o sa profite.

    Ce mi-a placut este ca initiativa ajuta pe cineva fara mari investitii. Si ne arata noua ca putem face lucruri simple, utile si frumoase fara sa asteptam sa le faca bocii.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.