vineri, 13 noiembrie 2009

206. Astazi Helen zboara spre stele

Va mai aduceti aminte de minunata mea insemnare 141. Proiectul ARCA ?
Astazi este o zi mareata. Prima racheta romaneasca, pe numele sau Helen, o sa se ridice in spatiu. Mai multe amanunte aflati de la Realitatea TV care va transmite live evenimentul, sau de pe siteul oficial ARCA.

Se poate si in Romania. Dar, asa cum se vede, se poate doar daca facem NOI ceva. Statul nu va face niciodata nimic pentru noi, poate doar o sa ne omoare, asa cum face zi de zi. Bravo celor de la ARCA !

Gand final: ati vazut ce putini oameni urmaresc pana la final o idee ? Fie ea o racheta, un tratament, o cercetare, o investigatie, promisiunea cuiva ? Da, sunt de admirat cei din spatele acestui proiect pentru ca isi urmaresc visul.

Cat mai sus Helen !

Update: lansarea s-a amanat din motive meteorologice pentru sambata, 14.11.2009

10 comentarii:

  1. "Lansarea rachetei Helen s-a amanat pentru sambata, 14 noiembrie datorita curentilor atmosferici puternici" -
    - Dili cu un pas inaintea spirdusului, uraaaa... lol, uite aici: http://twitter.com/arcaspace de unde stiu, de cand am aflat d ela tine i urmaresc..... bravo lor, inca putin si reusesc!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ DiliMache - ce smecherie smechera, stii tot :D

    Cand am scris, stirea era ok; tocmai o ascultam pe purtatoarea lor de cuvant vorbind la radio. Amu, ce sa faci, daca a pornit sa se joace vantul.... ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. lasa ca maine poate o prinde vreun piticot de pe Luna care azi nu e acasa, nimic nu-i intamplator....

    RăspundețiȘtergere
  4. Da' nu mai era o Helen pe care am trimis-o in spatiu??
    Prin 1990?
    Bine, nu Helen ci Leana, si nu in spatiu ci in cer.
    Da' oricum.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce haiosi santeti amandoi ! s-a inteles de fapt ideea si de acum incolo o sa fim mai atenti sa ne urmarim scopurile !

    RăspundețiȘtergere
  6. @ DiliMache - piticotul de pe Luna ? Stiu unde e acum; e la mine si rontaim floricele de porumb cand ne uitam la tenis.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Lup Alb - personajul cu ricina nu este in cer, este undeva sub talpa iadului forever.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ do re mi - e bine sa le urmarim, dar nu orbeste. Daca ne dam seama ca nu ne plac.... putem sa le schimbam.

    RăspundețiȘtergere
  9. Stii ,ieri a fost o zi de dezechilibre, de tot felul ,pe care am resimtit-o toti ,in diverse forme ,a trecut ,gata .

    Despre scopuri ,ma refeream ca ar fii bine sa le urmarim macar pe alea in care credem cu tot sufletul la inceput, atunci cand avem toata energia sustinerii lor si sa nu ne lasam doborati de cea mai mica greutate pentru ca definitoriu omului e lenea ,nu actiunea ,vedem bine ce greu se mobilizeaza oricine ,sa faca orice, nu mai spun de indoieli continue privind scopul ales sau de nehotarari ,inconscventa ,aici ar trebui sa luam masuri /cat despre cealalta fata ,bineinteles ca nu are rost sa le urmezi orbeste ,daca nu ti- mai fac placere ,intotdeauna poti face altceva ,ce-ti aduce alte bucurii si alt nivel de traire si da ,putem oricand alege altceva, ca doar n-avem doar un talent sau o calitate sau o activitate ci santem atat de complecsi incat, putem sa facem orice ne aduce bucurie, totul e sa stim exact in momentul respectiv unde santem si ce vrem si in functie de asta sa alegem .
    ieri te-am simtit un pic suparat si ti-am trimis o raza de bine ,sper sa ajute .

    RăspundețiȘtergere
  10. @ do re mi - definitorie e lenea ? Nu cred. Poate la prima vedere, asa este, dar ai sa vezi ca "lenea" nu exista.

    Chiar si cel care nu face "nimic" se ocupa (fara sa declare) exact de ceea ce doreste si ii face placere... sa se uite la tv, sa doarma, sa nea incet o cafea...

    Alta abilitate a celui care se ascunde dupa lene (conform definititi) este cel care reuseste sa nu faca ceea ce nu-i place. Un loc de munca nepotrivit va "scoate' la iveala lenea din multi angajati.

    Multumesc pentru raza de bine. Am pus-o bine in tolba cu bunatati.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.