joi, 8 septembrie 2016

Relatiile interumane

Cel mai important aspect
al vietii noastre
in aceasta lume

Sunt RELATIILE INTERUMANE.



La final
cand se face bilantul
nimic altceva nu e mai important.







__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

8 comentarii:

  1. cum Dara, adica nu facultati cat mai multe, nu onoruri diverse... hi hi
    Un boboc

    RăspundețiȘtergere
  2. @Un boboc - Da, chiar asa. Nimeni nu se astepta la o asemenea postare din partea mea :D

    RăspundețiȘtergere
  3. hm.... Eu cred ca ar fi necesara o materie de arta relatiilor la o scoala speciala, unde colegii de banca sa se schimbe zilnic, iar tabla sa fie facuta din nori si din frisca... eu nici dupa aproape 40 de ani de experimentare nu stiu sa relationez, dimpotriva, oamenii mi se par din ce in ce mai ne-"relationabili".

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dili - Nu stiu cum sa exprim ce stiu si simt despre subiect. Niciodata nu m-am gandit la el pentru a-l prezenta pe larg cuiva.

    Dar pot spune sigur ca nu e nevoie de o alta "materie" pentru asa ceva. Cred ca se poate explica in maxim 1-2 ore tot ca sa fie inteles de oricine, copil sau adult.

    Cand o sa am starea necesara o sa incerc sa fac o prezentare mai mare si o sa o postez aici.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu chiar astept sa postezi, ca si eu am, sa spun asa dificultati de a relationa. Sunt mai retras de felul meu, greu mai suport pe cineva, iar discutiile asa de umplut timpul ma plictisesc de ma doare ... hi hi, si-mi vine sa ma tot duc, sa caut linistea... sau poate am eu probleme si fug de lume, asa cum mi se mai reproseaza..
    Un boboc

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Cred ca la mine e altceva: eu interpretez pretentia de a interactiona cu ceilalti dupa placul lor drept o incalcare a libertatii mele. Nu-mi place sa fiu conditionata de nimic. Si fiindca majoritatea judeca, ii accept cu greu pe ei si sfaturile lor. Urmarea - relatiile mele cu ceilalti, aparent extrem de joviale - nu fac decat sa-mi creasca frustrarea. Si din cand in cand supapa se strica si atunci e dureros. In concluzie, mi-e greu sa gasesc oamenii cu care sa relationez frumos, am la activ doar vreo 5-6.... :-))

      Ștergere
  7. Mda, relationarea mi se pare foarte dificila. Trebuie sa fii f. flexibil si deschis in gandire. Multa munca am aici..uneori mai bine tac si ma retrag in mine, mi se pare mai usor asa, desi stiu ca nu e bine.
    Astept si eu prezentarea ta.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.