miercuri, 21 septembrie 2016

Judecata oamenilor

Fiecare om este judecat.
Viata ne judeca si nu exista nimeni care sa scape.

Mii de ani li s-a tot spus
si li s-a aratat oamenilor
acest adevar
si totusi oamenii cred ca pot scapa.

Ce gluma buna.




__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

3 comentarii:

  1. Pai se spune ca DUPA, ne judecam noi, adica propria constiinta, nu ca ar fi chiar un tribunal adica ceva asemanator celui din planul fizic, sigur fara judecatori orbi ca aici, apoi se spune ca viata e guvernata dupa legi care functioneaza implac abil, de esxemplu faci rau sub orice forma primesti inapoi la fel, deci pot spune ca e ca o judecata a Vietii, dar desigur e spus altfel decat cum spui tu, la un alt nivel. Ce stiu este ca Adevarul are multe nivele, adica una este pentru omul simplu, care intelege un adevar in mod mqi arhaic spus, si tot Adevar este si pentru un om de stiinta, dar spus mai apropiat de intelegerea lui, si vorbim de acelasi adevar. Deci cum este judecata mai apropiata de noi, sau cum credem ca v-a fi asa o traim. Nu stiu daca m-am facut inteles, scuze scriu de pe mobil...
    Un boboc

    RăspundețiȘtergere
  2. @Un boboc - Am inteles tot :D Mobilul tau functioneaza foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.