Cel mai bun, absolutamente. Asta da, este elixir de elixir, si merita orice strop adanca degustaaaareeee... Bautura mea, cred ca din cine stie ce viata anterioara... Cum nu mai am acces la vreun vin de tara, iau Pinot Noir de Murfatlar... Aaaa, si mai era varianta aia de bere cu ghimbir... Da tot mai bun vinul, muuult mai bun! Multzam de idee. Nu stiam ce-i lipsea acestei zile (nu mie, zilei, draguta de ea...) Diseara musai trec pe la butic sa iau vin, scortisoara am "kile"... Haaaai saaa traiiiiiim! Noropc!
deja?...vinul fiert il asociez cu schiatul....mai vrem putina toamna ruginie...cu vin rosu...nefiert :)
RăspundețiȘtergere@ April - sa astept pana atunci ?
RăspundețiȘtergereNu se poateeeee....
Cel mai bun, absolutamente.
RăspundețiȘtergereAsta da, este elixir de elixir, si merita orice strop adanca degustaaaareeee... Bautura mea, cred ca din cine stie ce viata anterioara... Cum nu mai am acces la vreun vin de tara, iau Pinot Noir de Murfatlar...
Aaaa, si mai era varianta aia de bere cu ghimbir... Da tot mai bun vinul, muuult mai bun!
Multzam de idee. Nu stiam ce-i lipsea acestei zile (nu mie, zilei, draguta de ea...)
Diseara musai trec pe la butic sa iau vin, scortisoara am "kile"...
Haaaai saaa traiiiiiim! Noropc!
daca nu merge, ceva, altceva, sau altcineva tebuie sa se cuibareasca sub tricoul tau...
RăspundețiȘtergereda cred ca merge.
neaparat cu scortisoara.
@ ajnanina - rosu si cu scortisoara neaparat.
RăspundețiȘtergere