luni, 7 septembrie 2009

125. Vin fiert

Racoarea s-a bagat langa mine, sub tricou si s-a lipit acolo fara sa ma intrebe nimic. Nici chirie nu mi-a dat inainte sa se cuibareasca acolo.

O fi de la berea rece ?
Se poate.
Inseamna ca e momentul sa trec pe vin fiert cu scortisoara.....

5 comentarii:

  1. deja?...vinul fiert il asociez cu schiatul....mai vrem putina toamna ruginie...cu vin rosu...nefiert :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ April - sa astept pana atunci ?
    Nu se poateeeee....

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai bun, absolutamente.
    Asta da, este elixir de elixir, si merita orice strop adanca degustaaaareeee... Bautura mea, cred ca din cine stie ce viata anterioara... Cum nu mai am acces la vreun vin de tara, iau Pinot Noir de Murfatlar...
    Aaaa, si mai era varianta aia de bere cu ghimbir... Da tot mai bun vinul, muuult mai bun!
    Multzam de idee. Nu stiam ce-i lipsea acestei zile (nu mie, zilei, draguta de ea...)
    Diseara musai trec pe la butic sa iau vin, scortisoara am "kile"...
    Haaaai saaa traiiiiiim! Noropc!

    RăspundețiȘtergere
  4. daca nu merge, ceva, altceva, sau altcineva tebuie sa se cuibareasca sub tricoul tau...
    da cred ca merge.
    neaparat cu scortisoara.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ ajnanina - rosu si cu scortisoara neaparat.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.