marți, 24 noiembrie 2015

Minciuna suprema

Minciuna suprema
pentru oameni
este si cea mai intalnita:

"Te iubesc"
este minciuna suprema a oamenilor.




__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

4 comentarii:

  1. Mda..reversul medaliei e adevarul crud...Uneori poate ca ai vrea sa fii mintit doar sa auzi aceste cuvinte..Ce ti-e si cu omul..vesnic nemultumit

    RăspundețiȘtergere
  2. @April - Este trist si dureros ca oamenii ajung sa doreasca sa fie mintiti pentru ca asta arata ca EI se mint pe EI atunci. Ce poate fi mai trist in lumea asta decat un om care se minte pe el ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate. Dar există cazuri de oameni sau situații care/când asta simt...Omul trece uneori prin momente care îl fac să își dorească așa ceva, ceea ce nu înseamnă că neapărat îl caracterizează, dar există astfel de momente în viețile multora. Cred că în drumul vieții ajungi să experimentezi o paletă largă de trăiri, senzații, uneori ciudate și de neînțeles chiar și pentru tine, ca individ.

      Ștergere
  3. Minciuna Suprema : << Ty - SonY - LunY >> ....................

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.