luni, 6 februarie 2017

O intrebare care ma tulbura

In ultima perioada ma framanta raspunsul la o singura intrebare. Nu, nu este vorba de energia punctului zero sau raspunsul la teoria unificata a energiilor. Si nici macar tratamentul pentru SIDA.

Intrebarea care ma framanta este:

De ce sunt asa de multe persoane fericite pentru ce se intampla in tara ?
Sunteti fericiti ? 
Bateti din palme ? 
Aprindeti telefoane sa arate frumos in piata noaptea ?

Adevarat va spun:
Nebunilor, sfarsitul acestui popor e dupa colt.
Si voi toti puneti mana ca sa ajutati la aceasta pieire.

__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

4 comentarii:

 1. Pai nu ne e deja vanduta tara? Nu au reusit cumva sa dezbine in aceeasi familie parinti de copii din cauza idiotilor din ambele tabere? Cu sau fara iesit in strada e clar ca suntem folositi cu totii. Unii ne distrug din afara altii dinauntru. Zi-mi te rog daca gresesc - avem de ales intre americani si rusi. Cum facem sa imbunatatim totusi cumva viitorul si sa il indreptam? Eu in acest moment sunt disperata si nu vad nici o finalitate in situatia de acum. D

  RăspundețiȘtergere
 2. @Anonim - NU avem de ales intre americani si rusi.

  Avem de ales intre ura, manie si suparare sau bun simt, buna cuviinta si buna crestere plus o minima morala. Atata tot.

  Cat despre rusi si americani, toti, chiar si m-ue stau si bat din palma fericiti ca roman omoara pe roman, iar ei o sa ne controleze cum vor ei, cumparandu-ne pe trei lei tot de la romani.

  Minunate vremuri, am rezistat mii de ani contra tuturor, astazi o sa disparem pe mana noastra. Asta e, cand morala dispare e inlocuita de Lege. Legea vietii care nu cunoaste mila. In fond, nu o sa fim primul popor care dispare din propria vina. Istoria e plina de asemenea exemple.

  RăspundețiȘtergere
 3. @Victoria-Marinela - multumesc pentru vizita si comentariu.

  RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.