miercuri, 22 februarie 2017

Comparatie seaca

Trecutul meu
este mai frumos
decat prezentul meu.

Nu exista un criteriu mai bun
ca sa afirm ca am o problema existentiala.

Una mare.
__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

2 comentarii:

 1. Aaemenea comparatii injuste nu fac decat sa te impinga spre lucruri bune ce n.au existat in acel trecut. Spor la descoperirea de noi frumosuri!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Identific o singura problema existentiala pierderea timpului.
  As fi putut spune irosirea lui, daca verbul n-ar fi anulat urmatoarele idei ale mele.
  De regula, cea mai mare parte a timpului o ocupam gandind mult si prost, si foarte putin timp insa il utilizam gandind cum ar trebui [-si,culmea, toate aceste ganduri proaste le randomizam apoi pe repeate -iar si iar (in) ziua "urmatoare"], pe cand ...ma gandesc .. ca poate ar trebui sa petrecem cel mai mult timp negandind deloc, ca apoi doar gandurile bune(=intelepte) sa-si urmeze fagasul firesc.

  Trecutul...:) vesnicul trecut. Tot ce-i mai bun si sfant, nu-i asa? .. Ar trebuie sa fie o incurajare.(!) de ce nu ar fi asa!? ...
  E un singur moment - unic - in care copilaria si tineretea se duc(definitiv). Ceea ce e rau si Bine totodata. Pentru ca pentru lupta ai nevoie de tine insuti 100%, nicidecum mai putin.

  RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.