sâmbătă, 18 februarie 2012

A oferi, un cuvant mult prea neglijat

Tot ce am vazut vreodata, tot ceea ce definim viata noastra, experientele noastre sa le spunem asa, tot ceea ce ne amintim sunt ceea ce ceilalti ne-au oferit noua. Ceilalti = oameni, plante, animale, universul intreg.

La fel, ceea ce am oferit noi face parte din amintirile lor despre noi, cu noi....

"A oferi" e cuvantul zilei.

OFERÍ, ofér, vb. IV. Tranz. 1. A propune cuiva (in semn de atentie, de bunavointa etc.) sa primeasca un lucru necerut; a da in dar, a pune la dispozitie. ♦ Refl. A se declara dispus sa faca un serviciu, a se pune la dispozitia cuiva. 2. A propune spre cumparare o marfa, un bun etc. ♦ A propune un pret pentru o marfa, pentru un bun etc. 3. Fig. A infatisa, a arata, a etala, a prezenta ceva. – Din it. offerire. 

Cu toate ca suntem indoctrinati sa fim atenti la ceea ce ne dau, ne ofera altii, aceasta e problema lor, nu a noastra. Ganditi-va ce oferiti voi in jur. E singurul aspect al vietii asupra caruia puteti sa lucrati si sa il schimbati dupa cum doriti....

Pace tuturor !




__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.