joi, 26 ianuarie 2012

Romania cu chilotii rupti in cur


Priviti cu atentie poza aceasta. Dincolo de ipocrizia acestui personaj ce este prim ministru azi, ce vedeti deosebit in poza ?

Nu va uitati la faptul ca au venit la munca in viscol fara caciuli.
Nu va uitati ca sunt inconjurati fiecare de 10-20 de spp-isti, secretare si soferi (apropo, toti PLATITI de NOI !).
Nu va uitati nici macar ca un prim ministru da la lopata. Sigur cele 3 lopeti de zapada au curatat autostrada (nu e nimic de ras, imi vine sa plang vazand unde am ajuns ca neam si tara !).

Va spun eu la ce sa fiti atenti:
LA LOPATA !


In anul de gratie 2012, deszapezirea autostrazii se face de soldati cu lopata. 
De ce nu au utilaje, masini cu senile, resurse pentru deszapezire ? Pentru ca banii s-au furat de acelasi boc si cei de langa ei pentru firmele lor iar institutiile statului au primit resurse numai pentru scuturi, casti, bastoane.... institutiile platite de noi sunt pregatite sa ne bata, sa ne gazeze, sa ne asculte telefoanele, sa ne urmareasca pe noi, nu ca sa poata sa intervina pentru noi cand avem nevoie....

Deschideti ochii, acesta e sfatul meu.
Poate intr-o zi o sa fim suficienti oameni treziti. Sper ca asa va fi. Numai atunci se va schimba ceva in tara aceasta, nici o secunda mai repede.

In final, ca fapt divers:

Excursia de imagine a bocului si a celorlalti au fost platite de NOI. Faceti voi un calcul cat au costat plata salarului lor zilnic, securistii din jur, soferii, benzina, tot... va garantez ca din banii cu pricina se deszapezea macar un kilometru de autostrada.





__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

8 comentarii:

  1. Si eu sunt treaza si astept sa fim mai multi! Tot ce vor sa demonstreze e doar un mic spectacol pentru ei si o imensa rusine si durere pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Zilele astea, cand vreau sa-i spun cuiva ca are dreptate, mi se pune un nod in gat. A ajuns sa ma intristeze sa tot avem dreptate, la coada lopetii ca sa raman in context...

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Radda - revolutia din 89 a fost facuta de mai putin de 10% din toti romanii. Daca astazi traim ceea ce traim inseamna ca nu suntem 10% treziti inca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ba suntem treji si refuzam sa mai fim manipulati ca in 89
      iliescu roman si cine n-a mai perindat prin fata camerelor atunci n-au facut altceva decat sa fure pe rupte si prin exemplul lor au dat apa la moara mafiotilor din guvern care ne fura azi si care fac privatizare vanzand tot strainilor. daca cineva iti sopteste in ureche fix lucrurile pe care vrei sa le auzi nu devii macar putin suspicios?

      Ștergere
    2. @ Anonim - esti un visator / visatoare.

      Eu cand vorbesc despre oameni ma refer la sufletele lor, la tendintele lor intime. Nu ma prea preocupa declaratiile si aspectele exterioare cu care le imbraca. De aceea ma insel extrem de rar cand vorbesc despre oameni.

      E bine sa visezi. te ajuta sa supravietuiesti in lumea cruda in care traim.

      Ștergere
  4. @ MeetTheSun - spune-mi mie. Sigur nu o sa ai un nod in gat.
    Sunt unul din putinii care te pot intelege indiferent ce ai spune.

    Daca stau si ma gandesc, noi, cei putini ar trebui sa spunem mai tare si mai des adevarul. Poate asa se mai trezesc unul-doi langa noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Darael: stii ca ai dreptate? si la partea cu lopata si la cea cu intelegerea. Si chiar si cu ultima postare, in ultima vreme si pe mine m-au interesat intoarcerile in timp, in general primele postari au in ele mult suflet strans si ramas nepovestit de dinainte ca blogul sa apara...

    Cat priveste semenii de langa, unii se mai trezesc, altii nu, de obicei cand imi exprim parerile politice si sociale in grupul de prieteni sau colegi, mi se spune: da' de ce spui tu lucrurile astea, tu esti cu romantismul, cu boemia... Pai tocmai de aia, le raspund, undeva se leaga mai mult decat banuieste lumea, poate ca traiesc cu capul in nori, dar asta ca sa compenseze lucrurile pe care le vad in jurul meu...

    RăspundețiȘtergere
  6. @ MeetTheSun - toti stim ca esti un copil cu suflet mare si o visatoare incurabila; e parte a fiintei tale si iti recomand sa nu incerci sa ascunzi ceea ce esti.

    Secret: lumea a fost schimbata de visatori, numai de ei. Ceilalti sunt mult prea preocupati sa se lupte cu morile de vant. Priveste istoria, vezi adevaratele schimbati majore si ai sa vezi in spate numai visatori.

    Stiu, soarta visatorilor e cruda cateodata, dar a renunta la vise e mai dureros decat orice altceva pentru un visator adevarat.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.