joi, 26 ianuarie 2012

Revolutia din 2012

Sub stratul gros de zapada au disparut dorintele oamenilor care au manifestat contra securistului dictator si contra guvernului sau (sa nu faceti gresala de a considera guvernul boc ca fiind guvernul poporului !). Pentru ca au disparut si toti sunt ocupati cu zapada (ce se bucura guvernantii ca lumea i-a uitat) am sa povestesc si eu despre subiect.

Am vazut toti in direct, pe net, in ziare sau la tembeliziuni care au fost cerintele, dorintele, lozincile....

Eu, asa cum v-am obisnuit, am sa incerc sa reduc totul la notiunile de baza, la esenta. Poate asa o sa vedeti un pic altfel tot ce se intampla si o sa reusiti sa nu fiti manipulati de propaganda unora sau a altora.

Esenta mesajului celor din strada este simplu:

NU VREM SA VA MAI PLATIM !

NU VREM SA MAI MANCATI PE BANII NOSTRI
NU VREM SA MAI BETI PE BANII NOSTRI
NU VREM SA AVETI SECRETARA, TELEFON SI MASINA DE SERVICI PLATITE DIN BANII NOSTRI

Vedeti, totul este extrem de simplu.

Acum va intreb: credeti ca securistul si slugile lui o sa plece usor din functiiile care le dau mancare, bautura, incalzire, transport platit de NOI ? Naivilor, o sa faca ORICE ca sa stea acolo cat mai mult.

Aceasta este esenta.
Nu uitati sa va platiti taxele si impozitele, doar din ele securistul si ai lui traiesc excelent, nu din munca. Munca e pentru VOI ca sa ii platiti pe EI. Si atata timp cat oamenii nu o sa inteleaga acest lucru simplu ca muncesc nu pentru a fi mai fericiti ci sa tina in carca o gramada de imbuibati, nimic nu se va schimba.

__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.