vineri, 14 decembrie 2012

Citeste si da mai departe

Draga Cititorule,
Avem nevoie de ajutorul tau pentru ultimul nostru proiect de la Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti. Mai bine zis, nu noi avem nevoie, ci nou-nascutii cu probleme care ajung sa fie tratati in acest spital.
Vrem ca mesajul de mai jos sa ajunga la cat mai multi conducatori de companii - presedinti, directori generali, directori financiari. L-am trimis deja celor pe care ii cunoastem, dar lista noastra cuprinde doar o mica parte din firmele din Romania.
Poti sa ne ajuti dandu-l mai departe si catre cei care conduc organizatia in care lucrezi?
Iti multumim - din nou... - din inima!
Alex Popa, Asociatia Inima Copiilor
__________________________
Sectia de terapie intensiva nou-nascuti a Spitalului de copii Marie Curie din Bucuresti este cea mai performanta sectie de profil din tara. Medici tineri si entuziasti, prin mainile carora trec anual cel putin 200 de copii, au rezultate de nivel european.
Care e problema, atunci?...
Problema sunt ceilalti aproximativ 200 de nou-nascuti care ar avea nevoie de aceasta sectie si a caror internare nu este posibila: sectia e pur si simplu prea mica. La propriu: spatiul existent este deja folosit la maximum, nu mai e loc nici macar pentru un pacient in plus...
Acesta este proiectul anilor 2012-2013 pentru noi: construirea unei noi Sectii de terapie intensiva nou-nascuti la Marie Curie. Una in care doctorul Catalin Cirstoveanu si colegii sai sa poata primi si ingriji toti nou-nascutii care vor avea nevoie de ajutor.

Suntem in plin santier (lucrarile au inceput in vara), sectia creste vazand cu ochii: sunt gata deja fundatiile, structura metalica pentru cele 4 niveluri ale cladirii (1500mp) si planseele. Urmeaza turnarea ultimei placi de beton si in scurt timp incep lucrarile la acoperirea cladirii - vedeti totul in prezentarea atasata.
Cum ne puteti ajuta?
Puteti deveni sponsori ai proiectului nostru directionand catre Asociatia Inima Copiilor o parte din impozitul pe profit pe care compania dumneavoastra il are de platit. Conform codului fiscal, sponsorizarile se scad din impozitul pe profit, daca valorile acestora nu depasesc 0.3% din cifra de afaceri si 20% din impozit.
Sunt bani pe care ii platiti oricum, dar pe care puteti alege sa-i investiti cu mai mult folos decat i-ar cheltui, altminteri, Statul.
Pe noi fiecare leu primit ne ajuta foarte mult, iar pe dumneavoastra nu va costa absolut nimic.
Mai multe detalii despre proiectul nostru si despre procedura - foarte simpla! - de sponsorizare gasiti in prezentarea atasata.
In speranta ca primiti cu simpatie si interes propunerea noastra, ramanem in asteptarea unui raspuns din partea dumneavoastra si va stam la dispozitie pentru orice informatii.
Va multumim din inima!
Alex Popa,
Presedinte, Asociatia Inima Copiilor
Asociatia Inima Copiilor este o asociatie non-profit pentru ajutoarea copiilor, in special a celor cu probleme cardiace. Cele mai recente proiecte Inima Copiilor sunt: constructia si dotarea primului Departament de Cardiochirurgie dedicat exclusiv copiilor si extinderea si modernizarea Sectiei de Terapie intensiva nou-nascuti. Ambele, la Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti.



tel: +40-21-320 41 78
mobil: +40-722-360 339
email: apopa@inimacopiilor.ro
www.inimacopiilor.ro

str. Campului, 19 bis, Campina / Prahova
CUI: 18365182
conturi: BCR - Sucursala Campina
RON: RO95 RNCB 0208 0237 0061 0001
EUR: RO68 RNCB 0208 0237 0061 0002

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.