miercuri, 6 iulie 2011

416. Scrisoare de multumire

Intr-o lume 
unde binele e pe cale de disparitie, 
unde multumesc devine tot mai rar, 
unde 'mi se cuvine' guverneaza,
am primit o scrisoare de multumire.

Tinand cont ca este vorba de o campanie umanitara, vreau sa o prezint public. Poate aveti ascunsi 2 euro pe undeva pentru a ajuta si voi.

"Draga Adrian,

Vrem sa iti dam cateva vesti noi si bune despre campania noastra, "Inima Copiilor pentru Marie Curie"!

In primul rand, suntem bucurosi: cu ajutorul numarului scurt 890, din 17 mai pana acum, am strans 70.000 de Euro! Totul, din SMS-uri a cate 2 Euro!

Apoi, si asta este o veste extraordinara, campania merge inainte! Numarul scurt 890, prin intermediul caruia primim donatiile prin SMS, este valabil pana pe 31 iulie. Fiecare zi adaugata campaniei noastre este foarte importanta, fiecare leu conteaza!

Mai e mult pana la cei 250.000 de Euro pe care dorim sa ii strangem pentru a sustine activitatea noului Departament de cardiochirurgie de la Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti, dar suntem increzatori: impreuna cu tine si cu toti prietenii nostri, putem ajuta ca micutii bolnavi de inima sa fie operati anul acesta in noul departament.

La banii adunati din donatiile prin SMS se adauga 30.000 de Euro, ajutor primit din partea prietenilor nostri de la ING Asigurari de Viata, bani care vor fi folositi pentru cumpararea de consumabile si organizarea primelor 3 misiuni medicale (vizite ale unor specialisti din strainatate care vor opera in noul Departament de cardiochirurgie de la Marie Curie).

Nu in ultimul rand, au inceput programele de colaborare internationala care ne vor ajuta cu schimburi de experienta si nu numai. Prima vizita am primit-o din Italia: organizatia "Un Cuore, Un Mondo" si spitalul G. Pasquinnucci din Massa au donat Departamentului un set de echipamente de telemedicina (cu ajutorul carora medici de oriunde din lume vor putea lua parte la investigatii si discutii, ca si cum ar fi aici).
Medicii italieni ne-au felicitat pentru calitatea amenajarii si a dotarilor Departamentului, felicitari care ti se cuvin si tie: fara ajutorul tau, n-am fi izbutit sa avem un departament de cardiochirurgie de nivel european!

Daca vrei si poti, ajutorul tau ne prinde bine in continuare: poti dona 2 Euro printr-un SMS trimis la 890 sau poti da acest mesaj mai departe, catre prietenii tai care crezi ca ne-ar putea sprijini!

Iti multumim din inima si-ti dorim o vara frumoasa!
Alex Popa
Asociatia "Inima Copiilor"


Eu le doresc succes in continuare !



__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.