marți, 31 august 2010

265. Ganduri

M-a intrebat cineva odata de ce imi este frica. Imi este frica sa stiu, sa aflu care este destinul meu. Asa ca nu intreb, facandu-ma ca nu stiu ca destinul ma asteapta acolo, dupa usa.....

Iar usa e deschisa invitandu-ma sa trec dincolo de prag....

__________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael

8 comentarii:

  1. ... deci ti-e frica sa ti se ia speranta de a fi surprins in fiecare clipa a vietii tale.. ca noi toti cred :-)
    Azi noapte am avut un vis oribil (bland zis) care ma rog sa nu s eintampkle vreodata, deja l-am trait atat de intens incat nu mai aveam nici lacrimi.... daca as sti ca face parte din destin as innebuni, deci incerc sa-l uit. Votez deci pentru directia "inainte" si pentru "carpe diem" si-ti multumesc ca ai avut un rol important in ceea ce sunt acum.
    Dili

    RăspundețiȘtergere
  2. eu cred ca e dincolo de usa, nu dupa usa...
    daca il vad dupa usa, mi se pare ca daca ies o sa-mi dea in cap...

    dincolo de usa e promisiunea drumului, cu toate greutatile, cu toate bucuriile si cu oarece control...

    si n-am sa stiu niciodata, pana in momentul in care trec...

    pana la urma, indiferent de greutati, fericirea e inevitabila. si nu la capatul drumului, ci in clipele in care te opresti, iti stergi fruntea si simti gustul apei.

    RăspundețiȘtergere
  3. am sa iti spun de ce Nu mi-e teama mie... de secunda ce urmeaza... si de urmatoarea.. si de urmatoarea.. tocmai pentru ca nu stiu ce se poate intampla... si totul e o surpriza! Cand eram mici ne placeau surprizele.. trebuie doar sa invatam sa le savuram din nou! Dar.. e o provocare sa primesti surprize! Si provocarile dau sens!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei bine, de ce ai crede ca exista destin ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cineva drag sufletului meu imi spunea candva...."daca iti este frica rezolvi ceva? singurul efect al fricii e un ghem in stomac si dureri de cap ... e minunata constientizarea"...stiu, greu cu practica.....tuturor ne e frica, fie ca stim, fie ca nu.

    Da, e grea povara ta, dar poate ca stiind poti sa netezesti calea destinului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fara suparare ... Ma indoiesc sincer ca ai putea afla care este destinul tau.
    Chiar daca ar fi dupa o usa, usa aia nu se deschide, ci se descuie. Cheia este intelegerea profunda a scopului experientelor anterioare. Mintea umana nu poate "beneficia" de cunoasterea absoluta, si de aici cred ca intelegi unde bat cu ideea. Dar asta e doar parerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  7. Frica.. frica se depaseste privind-o in fata - asa vezi ca e iluzie, ca nu exista.
    Iti trebuie putere, curaj, incredere, sa nu uitam dorinta, cea mai importanta, - si cand ai adunat suficient privesti drept inainte si pornesti: traiesti.

    Si acesta e momentul in care ti se dezvaluie: a fost usor, nimic de speriat, doar ca atasamentele sau informatiile insuficiente au tras pe ochii tai o ceatza - iluzia fricii..

    Sunt de acord cu Annemarie: Mintea umana nu poate "beneficia" de cunoasterea absoluta, dar, continui eu: mintea divina poate.

    As spune, nu ca tie frica sa afli care e destinul, ci ca retinerea pare a fi sa privesti destul de adanc in tine si sa vezi ca stii deja care este...

    Un copil se poate juca ascuns in acest caz - dar tu? As zice ca nu e cazul. Tu deja stii drumul. Doar mergi pe el...

    RăspundețiȘtergere
  8. Curaj !
    Nu exista nimic in Universul asta care sa nu poata fi schimbat daca iti doresti din toata inima !
    Poti fi "the master of your life" ACUM !
    De fap, TU - cel ce poti schimba totul - esti dupa prag .

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.