luni, 1 aprilie 2019

Iuda si Iisus

Exista un aspect interesant in relatia lui Iisus cu Iuda, un aspect prea putin subliniat cu toate ca este una din cele mai importante lectii pe care Iisus le-a lasat ucenicilor si lumii intregi:

La Cina cea de Taina Iisus ii spune lui Iuda: "Iar Iisus i-a zis: Ceea ce faci, fa mai curand." (Evanghelia dupa Ioan cap 12)

Daca ati fost atenti vreodata la ce scrie in evanghelii, asa a facut Iisus cu Iuda, asa cu Petru, asa cu toti. Nu a schimbat pe niciunul, i-a luat asa cum erau, i-a "folosit" cum erau si dupa cum puteau ei.

Mare lectie e aceasta si putini "crestini" o inteleg, sa nu incerci sa schimbi pe nimeni, sa iti vezi de viata proprie folosind tot ce ofera ceilalti, bine sau rau, frumos sau urat. Sper sa nu uitati aceasta lectie veche si sa nu va pierdeti timpul si viata incercand sa schimbati ceea ce e de neschimbat.




__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

2 comentarii:

  1. Multumesc Spiri pentru ca de prea multe ori uitam de noi si ne pierdem timp si energie cu altii, pentru nimic de fapt..
    Un boboc

    RăspundețiȘtergere
  2. @Un boboc - cine pierde energie si timp pentru asa ceva macar incearca ceva. Cei nepasatori, cei care nu incearca nimic sunt cei care pierd.

    Iar multumirile sunt pentru Iisus si gasca lui de invatatori ai omenirii, nu pentru noi cei care repetam ce au spus ei neadaugand nimic de la noi.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.