marți, 2 aprilie 2013

Perceperea Realitatii

In rarele momente cand oamenii percep Realitatea asa cum este ea, o resping instantaneu cu toata taria si forta de care pot da dovada.

E normal si firesc.
Adevarul are prostul obicei sa ne zdruncine din temelii parerile si convingerile cu care defilam atat de mandri prin lume.




__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

2 comentarii:

  1. ma faci sa ma gandesc la expresia 'BUN SIMT' care mie imi suna tot ca si cum ai percepe realitatea adica a avea un 'simt corect' despre ceva, si nu are legatura cu a ceda scaunul sau pupa mana la doamne hi hi.....
    Sunt situatii in care ma simt bulversat de modul cum altii vad sau percep o situatie si stau si ma gandesc daca nu cumva eu nu percep corect ... oricum e greu sa avem pretentia ca percepem adevarata realitate hi hi. Nimic nu e sigur in lumea asta si doar experimentand sa primim confirmari ca asta e adevarul sau asta e realitatea desi nici atunci... ehh e prea densa iluzia in aceasta lume ca sa vedeam asa usor realitatea, da mergem mai departe, asta este..

    Un boboc

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Un boboc - da, e o mare diferenta intre bun simt, buna cuviinta si buna crestere.

    Nu sunt multi cei care fac deosebirea intre ele in viata zilnica.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.