joi, 3 ianuarie 2013

A obliga

Daca sunteti atenti vedeti ca viata nu obliga pe nimeni niciodata la nimic.

Priviti
acum la voi cum incercati (si de multe ori reusiti) sa obligati pe ceilalti sa faca ceva sau altceva. Pot sa va intreb daca sunteti in armonie cu viata sau nu ?

Stiti ce e minunat ?
De atatea ori va obligati chiar pe voi sa faceti una sau alta, lucruri total contrare tendintelor voastre firesti, incat e de mirare cum rezistati si nu sunteti bolnavi la pat (permiteti unui om batran sa se mire un pic :D ).




__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

7 comentarii:

  1. Ambitiile si asteptarile ne obliga si cand nu primim ce vrem de la noi sau de la ceilalti incepem sa fortam, sa ne mintim, sa impunem si chiar daca stim asta, ne e foarte greu sa ne oprim pentru ca orgoliul si vanitatea ne tin departe de adevaratele nevoi ale sufletului nostru.
    Eu de pilda stiu si totusi... calc pe alaturi. Fericirea de a nu da satisfactie propriului orgoliu e un mod pe cat de simplu pe atat de greu de a ne cunoaste cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, Darael!!!!
    Din tot sufletul !(si fara nici o obligatie :)) )

    RăspundețiȘtergere
  3. cand nu mai avem energie, si asa se intampla cu marea majoritate ( si eu desigur ), pentru ca nu suntem conectati la energia interioara, la Tatal din noi, atunci cautam energia de la ceilalti, care se obtine si prin ogligare, incarcandu-ne de la cei care cedeaza, enerveaza bla bla si altele pe care le facem mai mult sau mai putin constient :( .
    Multumesc pentru luciditate Spiri :)
    Un boboc

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Claudia - ce bine spus "ambitiile si asteptarile ne obliga"... dar TU unde esti cand te lasi stapanita si condusa de ele :) ?

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Digodana - saru'mana.

    Pot sa iti pun o intrebare naiva: poti face ceva, orice, cu jumatate de suflet =)) ?

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Un boboc - e doar senzatia ca cineva se incarca de la altcineva. In realitate nimeni nu poate fura nici un strop de energie de la nimeni.

    In schimb poti da energie altora, dar de furat nimeni nu poate, nici macar primul inger cazut.

    Scuze ca distrug si acest mit mult prea promovat in zilele noastre (icon zambaret).

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.