joi, 7 octombrie 2010

281. Legea pensiilor

Toata lumea vorbeste despre pensii, legea noua si tot ce e legat de ea.

Parerea mea despre legea pensiilor este una simpla: legea este o stupizenie. In mod normal, nu ar trebui sa existe pensie. Punct. Indiferent de parerea voastra, in fata Vietii nu exista pensie. Trageti adanc aer in piept si ganditi-va bine. Apoi incercati sa va uitati din nou la tembelizor si o sa vedeti ce aberant e totul.

Nota: ce am scris mai sus nu are nici o legatura cu furtul, falsul, uzul de fals, minciuna si abuzul in serviciu contra interesului public, toate facute de hotul Anastase. Completare esentiala: toti cei care o apara - boc, basescu & gasca - stau sub incidenta codului penal conform articolelor care abordeaza favorizarea infractorului si constituirea de grup infractional. Nu e minunat sa citesti legislatie ? Ia priviti cate stiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.