se extrage cotorul
si se tapeteaza interiorul canalului ramas
cu nuca pisata cu sucitorul
(sau taiata marunt daca doriti).
Se taie un "capac" subtire din varful merelor
si se pun la cuptor
pana se coc
(dar nu se rascoc)
Se scot si se pun pe o farfurie
cu margini usor mai ridicate
(o sa intelegeti de ce, din cauza "sosului" final),
apoi se presara deasupra
branza de capra veche, maturata, maruntita
Si se trag cu generozitate linii
de miere de albine peste branza.
La final se toarna
cate 2-3 lingurite de lichior crema de whisky
peste fiecare mar.
Sinucidere placuta tuturor !
__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."
Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.