joi, 23 ianuarie 2020

Cautarea adevarului

Stramosii ziceau
"Zece mii de cuvinte nu inseamna nimic 
in comparatie cu o cana de ceai fierbinte"

Lasati cuvintele (treceti dincolo de ele) si cautati actiunile celorlalti. E cea mai buna simpla de a cunoaste realitatea. Doar asa puteti sa continuati sa cautati adevarul si sa nu va rataciti intre minciunile cuvintelor frumoase dar goale.




__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael

3 comentarii:

  1. Ce grozav subiectul, minunat!
    Quijote se simte c u m v a proaspat intors....revenit dintr-o excursie de vreo15 ani petrecuti pe Luna ! - inapoi
    , din nou , pe Pamant. Si

    Cred ca intr-un alt loc si in alte circumstante nu mi-as fi putut lua nicicum altfel toate lectiile invatate, si nici libertatea castigata fata de influentza covarsitoare a acestui 'astru' numit Luna...vizavi de fiintza umana.
    Milenara, trista (fiindca -i goala), misterioasa si insingurata luna ...care nu este astru fiindca nu este soare, dar nu ii poate fi negata apartenenta ca si (aceea)de un corp cerestru, menit fiind plasata acolo de catre Creator pe langa faptul de a starnii uimire si farme si, totusi, ramanand calauza unica salvatoare. Celor care accepta. de ce spun asta? ... E
    Fiindca nu cred ca razboaiele/luptele "renuntate" pot si vor fi vreodata castigate de cei care le abandoneaza.
    Loialitatea valorilor ramanand singura Cale , de sustenabilitate in introsepectia dobandirii acceptarii echilibrului CERUT fiintei umane de Viata Ea- insasi.

    Altfel Dara, ..care ar fi diferenta intre a (nu)ne lovi de minciunile altora, ci de ale noastre insele?... Lipsa auto-suficientei-perfectiunii-si desteptaciunii proprii. ha - ha :)), autonom 'consolidate si validate'. Nope?

    Acum na, scuza-ma daca am indraznit a impartasi prea mult... o vedere personala, dar nici de ce nu le-as gasi demne de recunostinta aceste experiente.

    Tot-ce-vrem sa fie tot ce suntem... in final!, pe Luna ori pe Pamant, daca avea-vom si temperamentul de a le lua pe rand pe fiecare. Nu-i asa, Spiri? Cred ca daca ai zambit mi-ai dat dreptate. /Doar asa pot sa cred.asta. ("Ori-ori" se intituleaza noncontradictia cica, Deci.. :)) :)) da.)
    B(e)Y(our)E(ntertainer) !


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi interesant de vazut, auzit si inteles ce parere are Luna despre tine si experienta ta. Poate intr-o zi o sa aflam si asta asa cum aflam intotdeauna raspunsurile la toate intrebarile noastre, chiar daca le punem, chiar daca nu.

      Ștergere
  2. Se cam tem de mine, dar asta nu ii face sa nu se simta si foarte atrasi (curiosi). Nu stiu nici eu de ce.
    A-h!, dar ce ma intereseaza ce parere trebuie sa aiba cineva despre mine? Ca si-n Ecleziast, intelegerea "o astept" din partea lui Dumnezeu si atit, nu de la izolatii de pe luna.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.