joi, 23 septembrie 2010

275. O alta opinie

Acum cateva zile, Dojo ne-a prezentat un frumos material despre bloguri si ce trebuie sa faci ca a ajungi faimos. Poate nu faimos, dar semnificativ in perceptia oamenilor.

Puteti sa cititi articolul aici. Este bine scris si poate o sa va dea idei de imbunatatire a propriului blog.

Cu toate acestea, eu nu sunt de acord cu ideea ca este necesar sa scrii zilnic pentru a fideliza cititorii. Daca ma gandesc bine, este chiar o greseala sa urmaresti asa ceva. De ce ? Pentru ca oamenii vor avea tendinta de a realiza legaturi sufletesti cu autorul, de a cere in timp din ce in ce mai mult si apoi, in cazul in care asteptarile nu le mai sunt indeplinite, de a fi violenti / agresivi fata de autor. Exemple de situatii sunt multe. Am sa va arat cateva: pauza in scris, schimbarea stilului, lipsa reactiei de ajutor direct si s-ar putea da multe alte exemple.

Stiu, aceste relatii sunt extrem de greu de perceput, dar ele exista.

__________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael

Un comentariu:

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.