miercuri, 24 noiembrie 2010

298. Imaginea ei goala

Multi ani au trecut peste ea, dar cu truda isi ascundea varsta. Cei care o vedeau o priveau cu invidie. Motive aveau destule: era realizata profesional, avea o familie de care stia tot targul, copiii erau mari acum, fiecare la locul lor.

Multi ar fi dat orice sa fie in locul ei.
Sa aibe banii, faima si posibilitatile ei de a-si face de cap in excursii si in centrele de intretinere a frumusetii. In cazul ei un ziarist de la o revista de fite ar fi putut bifa cu usurinta toate preocuparile si activitatile unei femei "de succes". Numai partea cu shoppingul nu o atragea. Poate pentru ca ura magazinele.

Numai eu ma uitam la ea stiind ca toate erau imagine.
O imagine stralucitoare sustinuta prin folosirea Esentei din interior. O priveam fara sa ii pot explica ca arderea Esentei este cea mai proasta alegere pe care o putea face. Incercasem odata dar vorbele mele trecusera pe langa ea. Refuzase sa ma auda, asa ca, intr-un tarziu am renuntat. Nu avea timp de mine; era ocupata de Imaginea afisata.

Acum ma uit la ea si vad o imagine frumoasa a unei fiinte goale in interior iar la sfarsitul zilei am sa bifez pe raboj inca o persoana care isi iroseste viata.

__________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael

10 comentarii:

 1. sa bifezi TU pe raboj?
  ca ce chestie?
  la ce-ti foloseste sa stai sa inregistrezi oamenii care nu te-au ascultat si vai, uite cum au ajuns?

  RăspundețiȘtergere
 2. Asta e lumea in care traim, in care suntem indrumati sa devenim ambalaje, iar noi uitam cine suntem!

  RăspundețiȘtergere
 3. @ Ajnanina - la nimic. Dar asa m-am obisnuit sa fac. Intr-o zi am sa renunt la acest obicei dar nu astazi; astazi ma gandesc ce sansa avea si nu a folosit-o.

  Ce sa fac, inca mai simt cate ceva, inca mai tipa sentimentele in mine.

  RăspundețiȘtergere
 4. @ Mircea Vladut - nimeni nu are putere asupra noastra. Numai noi dam putere unor idei sau concepte.

  Alegerea este numai si numai a noastra.

  RăspundețiȘtergere
 5. Frumoase oglinzile. Ne ajuta sa intelegem unde suntem. Ne tot apar in fata pana ne acceptam. Dispar apoi, lasand loc pentru altele..

  RăspundețiȘtergere
 6. iarta-ma, ca de obicei m-am suparat pe mine citind si am crezut ca m-am suparat pe tine...

  RăspundețiȘtergere
 7. Eu zic ca daca ti-ar vedea ochii privind-o, ar incepe sa se umple macar nitel, iarasi, si si-ar da seama ca a ars ce nu trebuia.

  RăspundețiȘtergere
 8. @ Iunia - vad o adeverata afacere in fabricarea (sau distrugerea dupa dorinta) a oglinzilor.

  RăspundețiȘtergere
 9. @ Ajnanina - tu suparata ? Neeeee, nu te cred.

  RăspundețiȘtergere
 10. @ Dili - esti draguta, dar prima conditie necesara ar fi ca sa vada. Degeaba priveste cineva la ceva sau cineva daca nu vede nimic.

  RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.