marți, 16 noiembrie 2010

293. Glasul inimii

Astazi am fost in plimbare pe blogurile voastre
dar m-am oprit
sa imi incalzesc mainile
si Sufletul
la Focul Inimii lui Klara

Unde ?
Chiar aici: "Noi cind ne mai indragostim ?" by Incze Klára

__________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael

5 comentarii:

 1. ..cand nu ne-om mai indragosti de idei si fiinte - atunci inseamna ca am murit.

  RăspundețiȘtergere
 2. @ Dili - sau poate numai atunci o sa Traim cu adevarat. Ce zici de aceasta ? Sa traiesti iubind Viata. Nu fiinte, idei sau alte forme ale ei, ale Vietii.....

  RăspundețiȘtergere
 3. chiar crezi asta? Si zici ca daca ma trezesc maine si ma indragostesc de un nor si apoi de o pala de vant ai de vecinul care-mi zambeste a buna dimineata - e-n contradictie cu a iubi viata?

  RăspundețiȘtergere
 4. @ Dili - nu este nici o contradictie. Cand iubesti norul, pala de vant si vecinul iubesti cazuri particulare ale vietii.

  Eu vorbeam despre viitor cand intr-o zi poate o sa reusim sa iubim Viata ca Viata, iubind si TOATE manifestarile ei.

  Azi sunt o gramada de lucruri, fenomene, fiinte pe care nu le iubim, ba chiar ne fac scarba sau reactii de respingere. In aceste cazuri, cum putem spune ca iubim Viata din ele ?

  RăspundețiȘtergere
 5. am inteles acum... primul pas e observarea, apoi acceptarea, apoi apropierea eventual, uneori experimentarea, dar in final iubirea... cale lunga... poate o sa reusim, da.

  RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.