vineri, 19 mai 2017

Parinti 'moderni'

Parintii
vremurilor noastre
au impresia ca pot cumpara
iubirea copiilor lor.

Vedem plata parintilor 
in haine de firma, telefoane, petreceri la 5 ani, 
cursuri peste cursuri, excursii,
jucarii cu sacul si cate si mai cate.

Sarmanii parinti, 
intr-o zi o sa invete ca iubirea nu poate fi cumparata.

Nici macar iubirea copiilor.
__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Un comentariu:

  1. CHiar cautam in dispwrare zilele-astea un loc unde sa-mi serbez copilul, cel mai ieftin e la McDonalds vreo 500ron dar acolo e pentru pitici nu vrea el, in rest ajungi la cel putiiin 1000ron, iar vineri am fost la o petrecere la lasere a unui coleg de-al lui unde au fost invitati vreo 25 de copilasi, 25X50ron/copil=1250ron plus animator plus parinti plus tort. Ideea este... Problema devine asteptarea copiilor venita din atitudinea parintilor. Daca n-ar fi aceasta, copiii n-ar cauta confirmari in acceptarea de catre grupul de prieteni sau in afirmarea amteriala.
    De fapt problema este, cred, ca nu mai stim ce ne dorim pentru ca ne place sau pentru ca ne simtim bine fata de altii facand lucrul respectiv :-( Viata e asa fragila si darul ei asa pretios... ar trebui sa traim fericiti si intens non-stop nu sa ne cramponam in prostii,.,...

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?