luni, 27 februarie 2017

Despre pierderea sufletelor

Oamenii cred ca isi pierd sufletul facand prostii mari. 

Ce iluzie. 
Oamenii isi pierd sufletele incet, facand o mie de taNpenii zilnice.

Cum spunea un intelept odata,
dracii nu cumpara sufletele la bucata,
le cumpara pe bucati, incet dar sigur.




__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

10 comentarii:

  1. Poate nu si le pierd, poate le transforma cu buna stiinta, poate le place sa traiasca asa cu ele scofalcite pentru ca se integreaza mai bine realitatii comode. Eu zic ca un suflet bun si frumos poate fi foarte usor mototolit si la fel de usor facut sa revina la o forma luminoasa daca propitarul doreste aceasta...:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar si cand pui prea mult SUFLET intr-o situatie, cica am lasa acolo o bucatica din noi, si nu ar fi indicat aceasta defragmentare, cica !
    Un boboc

    RăspundețiȘtergere
  3. Un suflet nu poate fi pierdut,cel mult ratacit de calea care-l conduce catre Acasa.Prin ratacire spun,ca acesta uita cine este si ramane cumva prizonier intro anume dimensiune pana cand isi va aminti,si va incepe procesul de cautare a drumului spre casa.
    Unde se poate pierde o scanteie divina decat in Toalitatea LUI TOT CEEA CE ESTE?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dili - Refacerea unui suflet (spun refacere in lipsa altui cuvant) este ceva extrem de greu, de lunga durata si plin de durere. Nu e deloc usor cum spui tu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spiridusule, cred ca un suflet se schimba continuu, eu nu cred in pierdere... durerea aceea il face diferit fata de ce a fost odata si din pacate nu dispare, stii prea bine.. Cred ca nazuinta e gresita, nu trebuie reparat sau refacut nimic, trebuie doar continuat... hugs !!!

      Ștergere
  5. @Un boboc - Iti doresc sa ajungi sa pui suflet numai in situatii pline de iubire; nu cred ca e ceva rau in asa ceva ba chiar este recomandat. De medic :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anonim - Sunt doua situatii diferite, total diferite intre cei pierduti si cei rataciti. Zic si eu din cat am reusit sa vad in jur.

    RăspundețiȘtergere
  7. 34. Sarea este buna; dar daca sarea isi pierde gustul ei de sare, prin ce i se va da inapoi gustul acesta? 35. Atunci nu mai este buna nici pentru pamant, nici pentru gunoi, ci este aruncata afara. Cine are urechi de auzit sa auda." Luca 14

    RăspundețiȘtergere
  8. @Quijote - Dar nici sarea nu este buna oriunde. In friscoase nu e recomandat sa o pui :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Majestral Spiridusele, majestral!
    (ca-ntotdeauna)

    hugs de Quijote >:D< direct in inima ta calda :), :)
    Nebunia absoluta ;)

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.