joi, 19 martie 2015

Educatia copiilor

Este admirabila stradania parintilor, a scolii, a societatii de a face din copii ingineri, medici, avocati, astronauti chiar.....

Dar OAMENI,
cine ii invata pe copii sa fie OAMENI ?

Nimeni, va spun eu.
Nu va mirati ca vedeti atatea si atatea momente incredibile la stirile de la ora 17.
Tot ce vedeti este urmarea educatiei primite in copilarie si nu numai.



__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

4 comentarii:

  1. pai daca nici noi nu stim sa fim oameni, ce sa invatam copii... e un cerc vicios aici din care chiar nu stiu cum sa mai scapam. Toti suntem rupti de la SURSA si nu mai stim nimic despre Viata, haotici suntem, asta daruim si altora, din pacate :(
    Un boboc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ Un boboc - daca nu mai suntem atenti la oameni si suntem atenti la viata reala din plante, animale sau stele putem sa invatam singuri si sa invatam si pe altii ce stim. Nu e chiar atata de greu.

      Ștergere
  2. E foarte adevarat! Eu recunosc, nu stiu sa fiu parinte; e o lupta intre ceea ce vad, ce fac si ce ar trebui sa fac?! Azi o iau pe un drum, miine pe altul, poimaine ma intorc si tot asa... de la plante invatate: cum bate vantul... recunosc ca nu mai stiu; nu mai stiu ce e bine si pentru mine, sunt confuza total de vremi si oameni, daramite sa mai educ, sa invat pe cineva omenia si a fi OM... ma simt infranta si Doamne ajuta! Sunt trista pentru viitorul copilului meu, si nu pentru ca eu nu voi tot ce imi va sta in putinta sa ii fie bine, ci pentru ca se va scalda intr-o llume plina de ...ei!
    Claudia

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.