sâmbătă, 17 decembrie 2011

Dincolo de forme

V-ati intrebat de ce sunt oamenii precum frunzele in vant ?
Oamenii sunt luati de fiecare data prin surprindere deoarece oamenii se raporteaza la aparente, la forme, la ambalaj si stim toti ca formele se schimba... nu mai spun de ambalaje pentru ca singurul lor rost e sa ne fure privirea si mintile.

Care este solutia ?
Solutia este una evidenta: raportarea la esenta, la continut, la principii.

Exercitiu:
Scrieti pe o foaie de hartie toate experientele majore pe care puteti sa vi le amintiti. Apoi cautati esenta in fiecare. Daca o sa fiti atenti o sa vedeti ca, din punctul de vedere al principiilor pe care le intalniti, ACELEASI experiente le tot repetati cu o frecventa mai mare sau mai mica. ACELEASI dar in forme diferite.

Asa cum banuiti, e numai o idee de exercitiu.
Jucati-va cu el si incercati sa gasiti principiile, esenta fiecarei intamplari. Incet incet o sa devina o obisnuinta si atunci viata voastra o sa se schimbe. Atunci o sa va raportati la ceva fix, la ceva stabil si nimic nu o sa va mai poata clinti.

Succes tuturor !




__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.