vineri, 24 iunie 2011

410. Caderea Constantinopolului

Priviti Grecia azi. O sa vedeti aceeasi Grecie de acum aproape 560 de ani. Atunci grecii au supravietuit sub stapanire turceasca, azi (poate) o sa supravietuiasca sub stapanire americano-germano-britanica (si cine or mai fi in spatele fmi, banca mondiala si ceilalti).

Multa lume dezbate, analizeaza, studiaza cauzele caderii Greciei fara a ajunge la nici o concluzie cand adevarul este evident (la fel ca in trecut): nerespectarea legilor de baza ale supravietuirii - sa nu minti, sa nu furi, sa nu tanjesti la ce nu e al tau. Lipsa reperelor morale o sa ii transforme pe greci in robi; nimic nou sub soare asa cum se stie din intreaga istorie a omenirii.

Ups, vorbeam de Grecia ?
Si in Romania e la fel. Ramane sa vedem cand o sa cadem si noi.


__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

4 comentarii:

  1. Speram totusi sa nu se ajunga iarasi la capitolul cu turcii ca ne-a ajuns. O seara frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut !
    Dar de impartirea asta pe regiuni .... ce spui Dara...este ceva bun ? multumesc
    Un boboc

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Rappa_ru' - oare (ne-a ajuns) ? tinand cont ca nu am invatat nimic inseamna ca NU (ne-a ajuns).

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Un boboc - ti se pare ca acum suntem un intreg, traim ca o natie, ca un stat ? Suntem faramitati intr-un milion de bucati. Ce conteaza o regionalizare sau alta ?

    Oricum, ideea e sa ascunda dorinta securistului de a mai sta doua mandate la putere, nimic altceva. Ganditi logic si o sa vedeti ca nu e alt scop.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.