duminică, 18 septembrie 2016

Pentru ca este duminica

Intr-o tava
se pun prune despicate din care s-a scos samburele
iar in locul samburelui s-a introdus o bucata de nuca.

Peste prune se pune cate o lingurita 
de branza de capra rasa.

Se tin
la cuptor 10 - 12 minute
si apoi se servesc pe farfurii de portelan alb
avand alaturi o lingura de gem de portocale.

Pofta buna tuturor.

*razbunare cu gandul la prajiturile lui Dili :D




__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

2 comentarii:

  1. Vai-vai, asa pofticios nu s.a mai vazut pe fata Pamantului.... Sweet revenge :-p

    RăspundețiȘtergere
  2. @Dili - "Pofticel" este numele meu secret :D

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?