miercuri, 26 august 2015

Revelatii

Cele mai socante revelatii
nu sunt cele despre lume si viata
despre lumea de dincolo
sau despre alte subiecte "grele" cum le spun unii.

Cele mai socante revelatii
sunt despre cei de langa noi
despre cei foarte apropiati noua.

"Langa persoana ACEASTA am trait eu atata timp ?"

Da, langa ACEASTA persoana
doar ca ochii nu vedeau
urechea nu auzea
mintea nu accepta Adevarul.





__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

2 comentarii:

  1. Am ajuns a crede ca urechile vad mai bine decat ochii si inteleg mai bine (mai mult) decat o face mintea. Suntele acute ale undei creaturi istovite si ranite de acum doua seri ,pret de 5 secunde, mi-au dat se inteles ca sufletul aude - n u vede si n u gandeste.
    Oi fi out of topic cu(sau la) ce ai scris..tu.. dar dealtfel mi se pare ca cu luciditatea o ducem noi aicea(pe subiect) greu de abordat :)))
    *noi, oamenii, Nu tu (&) eu. ;sa nu cumva sa ma citesti gresit Spiri. C -abia astepti sa ma iei de urechi.:)) N-am nici un dubiu.:))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Quijote - Eu nu iau pe nimeni de urechi. Cel mult arunc din cand in cand cu frisca in distinsii cititori sperand ca macar odata sa ii nimeresc si eu :)

    Si da, cheia e sufletul dar daca ma pun sa discut despre suflet simt ca o sa pierd si putinii cititori pe care inca ii mai am.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.