marți, 30 iulie 2013

A Vindeca

a VINDECA, vindec, vb. I. 1. Refl. si tranz. A scapa sau a face pe cineva sa scape de o boala, a (se) face sanatos; a (se) insanatosi, a (se) tamadui, a (se) lecui. ♦ Refl. Spec. (Despre rani, taieturi etc.) A se inchide, a se cicatriza. 2. Tranz. Fig. A face sa dispara, sa inceteze o suferinta morala, o suparare, un dor etc. – Lat. vindicare.
(http://dexonline.ro/definitie/vindecare)

Toti stim ce inseamna vindecare, a vindeca.
Macar o data ati cautat vindecarea la medic, psiholog, preot, vraci, baba din colt, bioenergetician, in orice alt loc unde ati cautat.

Ati gasit ce ati cautat ?
Stiti doar ca totul se plateste dar va intreb, ati platit de fiecare data ? Sigur ca nu.
Si atunci ce ati primit ? Voi simtiti ca sunteti bine, ca ati scapat. Cei de langa voi au patit acelasi lucru, toata lumea se simte bine dupa 'vindecari'.

Va spun eu ce ati primit.
Ati primit o amanare sau 'terapeutul' a transferat plata in viitor sau poate catre cei din jurul vostru. Ups, e o problema atunci cu notiunea de vindecare.

Vindecarea, subliniez, bolduiesc VINDECAREA este obtinuta numai cand cauza reala a afectiunii / suferintei este indepartata, iar aceasta se face doar prin plata. Poate de aceea sunt asa de multi bolnavi in aceasta lume, asa de multi 'terapeuti' si asa de putini VINDECATORI. Cautati pe cei care pot sa va vindece pe bune pentru a avea viata lunga si sanatoasa pe aceasta planeta.

Sanatate tuturor.





__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

4 comentarii:

  1. Dar nu exista om pe lumea asta sa nu greseasca. Mult sau putin, gresim cu totii. De plata nu scapam, asta e clar. Grav e cand trebuie sa plateasca altii pentru greselile noastre sau noi pentru ale altora. Dar parca putem face ceva?

    RăspundețiȘtergere
  2. @ April - Daca putem altceva ? Pai am putea sa nu gresim. Zic si eu cu naivitate maxima :DDDD

    RăspundețiȘtergere
  3. @ April - oh, cum sa nu ? Cine a vazut spiridus perfect si fara greseli la activ ? Dar 'lucrez la asta' vorba francezului :))))

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.