joi, 17 ianuarie 2013

Sa ai Succes



Sigur ati intalnit la cursuri de dezvoltare, pe net sau in diverse alte situatii recomandarea de a avea un scop precis si a-l urmari.... o reteta "garantata" pentru succes.

Dar nu vi s-a spus niciodata ca exista si un pericol.

Pericolul unui scop este golul de dupa. Cand scopul a fost atins, ce rost va mai avea viata voastra atunci ? Multi au cazut dupa atingerea scopului lor, suferinte imense am vazut la oameni ce tocmai s-au realizat, indiferent de ce era vorba, casatorie cu persoana dorita, ridicarea unei case, cumpararea de masina la copil, succesul in afaceri....

Viata nu are nici un scop.
Viata e suficienta Vietii.



__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

6 comentarii:

  1. Oh, cata dreptate ai si de aceasta data...da, atingerea unui scop e urmata de un gol cumplit, greu de descris, dar mai ales greu de depasit (umplut).

    RăspundețiȘtergere
  2. pe mine ma duce cu gandul la acele NLP-uri (Programare Neuro-Lingvistica) cursuri care sa te 'ajute', sigur eu comentez cu totul altceva dar de multe ori ce postezi tu, la mine genereaza alte lucruri ca si cum lovesti undeva si cade in alta parte hi hi. Pare asa simplu la tine si e greu pentru noi care suntem obisnuiti sa muncim din greu, sa aplicam tot felul de tehnici complexe, concetrari multiple hi hi, si tu vii cu Viata e suficienta Vietii hi hi, cand toti ne spun ca trebuie sa ai un scop si sa muncesti mult pentru al realiza si tu vii cu Viata nu are nici un scop hi hi, iar daca tot aici ne gasesti, inseamna ca macar O CEVA din noi simte ca poate asa si este. Viata ofera atata libertate sub diferite forme, veselie, usurare, dar noi tot catari de povara vrem sa o traim. E ciudat in lumea asta imaginea asta a unui om care cu mainile relaxate sta pe o banca, doar sta si are asa un zambet usor schitat pe fata, si doar sta si priveste in jur, pe langa el petrecandu-se multe, dar el doar sta hi hi si e de ajuns, el si Viata. Merci Spiri si sper sa ne adunam mai multi pe banca aia hi hi

    Un boboc

    RăspundețiȘtergere
  3. @ April - scopul tau e sa umpli lumea de flori de cires, stim noi :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Un boboc - nu o sa fie inghesuiala pe banca cu pricina, nu prea sunt multi doritori in zona :D

    RăspundețiȘtergere
  5. mda, mare pericol... dar si mai mare e ca, tinand cont de el, sa nu mai doresti succesul.
    glumesc, dupa mine uite cum sta treaba:
    daca ne investim toata energia intr-un proiect, sau intr-o relatie e firesc ca dupa incheiere sa ramana gol.
    firesc e sa avem mai multe proiecte, iar succesul sa nu insemne un singur lucru, dupa care sa alergam ca bezmeticii, ci multe.
    in asa fel incat, un succes sau un esec sa fie doar unul oarecare, si nu unicul.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ ajnanina - bag de seama ca tu stii mai multe decat spui :)

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.