miercuri, 9 ianuarie 2013

Intalnire cu ingerul

Cand l-am vazut nu mi-a venit sa cred. Ingerul statea cocotat pe o trestie ce se legana in vant. Daca nu eram suficient de atent il ratam...
 

"Vrei sa imi spui ceva ?"
"Doar un raspuns am pentru tine."

Ce raspuns ? La cate intrebari am pus eu in viata mea nu stiam la ce sa ma astept.

"Ai vrut sa stii daca te iubeste. Nu te iubeste."
"Dar m-a iubit vreodata ? Macar un pic ?"
"Nu. A tinut la tine un pic si atat."

Inima mi s-a rupt inca o data. Atent la durerea ei nu am vazut cand a plecat.

In urma lui trestia se leagana si acum in vant. O trestie ca toate trestiile, indiferenta la intrebarile si raspunsurile ce ni se par asa de importante incat ne pot rupe inimile.





__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Un comentariu:

  1. Vreau să spun, în primul rând, că de obicei nu comentez la postări ce conțin prea mult din intimitatea autorului, dar... acum am simțit că trebuie să fac o excepție ! Doar ca să spun că, această ”probă”, această formă de suferință de care spui, este oarecum obligatorie pentru cei care urmează o formă de discipolat spiritual - fie și în afara oricăror reguli cunoscute ! Dar simpla dorință de a căuta Adevărul, de a ne apropia de Divinitate, ne transformă în discipoli spirituali.
    Poate m-am exprimat prea sec, prea ”literal” ;) (exprimarea nu e partea mea cea mai tare), dar ca să o spun mai simplu, pot spune doar că: toți discipolii trebuie să sufere trădări, neiubire sau pierderea iubirii, lipsuri, neîmplinire... Asta, cel puțin într-o etapă.

    Am trecut și eu prin asta, ca mulți alții, dar deși am suferit cumplit, pot spune că... sunt unele lucruri chiar mai rele decât asta ! Și o spun cu mâna pe inimă. Există unele lucruri, unele probe, care chiar te pot face să preferi moartea... atunci când simți că ai pierdut absolut totul, nu doar o iubire. Dacă nu ar exista Entități acolo, Sus, care să ne protejeze, nu știu ce s-ar întâmpla !

    Nu știu cât îți poate fi de folos ceea ce ți-am spus, dar eu sper totuși să fie ! După cum am zis, nu sunt expertă în sfaturi, ci doar un om care a trecut prin multe.

    Iar dacă vorbești cu un îngeraș, asta e mai de preț decât orice altceva. Eu am prea mult ”pământ” care mă trage înapoi, și poate de aceea nu reușesc. :)

    P.S. Nu e nevoie să răspunzi, dacă ți se pare prea greu, sau prea dureros.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.