marți, 12 iulie 2011

421. Hocus pocus, asa dispar stirile

Hocus pocus, asa dispar stirile care supara bocul si gasca lui de hoti - nu ii enumar aici, stiti toti cine sunt.

Ia priviti aici:


Cand vreti sa descoperiti ce mita au cerut baietii si ce se vorbeste in mediile oficiale franceze despre noi.... surpriza:

A disparut mita ?
A disparut parerea francezului despre noi ?

Hocus pocus..... nu e miraculos cum orice stire ce murdareste obrazul bocului dispare subit de pe canalele de stiri ? Asa cum tocmai v-am aratat, toti stiu ca suntem o natie de hoti, mincinosi si ipocriti iar noi ne straduim non stop sa le dam dreptate.




__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

3 comentarii:

  1. uite spiridus, ti-au vazut postarea si de rusine i-au dat iarasi drumul:D http://www.wall-street.ro/articol/Economie/106372/Si-francezii-se-plang-ca-li-se-cere-mita-Vezi-declaratiile-ambasadorului-la-Bucuresti.html
    Rusine, francezul e prea diplomat...
    D

    RăspundețiȘtergere
  2. ... sau au vazut ca scandalul a ajuns deja in presa si degeaba mai ascund mizeria sub covor: http://www.jurnalul.ro/special/special/mita-se-cere-cu-piciorul-pe-sub-masa-584441.html
    D.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ D - eu am aratat doar realitatea. Acum incearca sa dreaga busuiocul dar mie nu imi spune nimic aceasta reparare; este evident ca cineva acolo in redactie are grija de imaginea unor hoti.

    Oare ce grad in securitatea politica are individul / individa care are atata putere de decizie incat sa scoata o pagina de pe site ?

    Inca o data afirm ce am tot spus: cine poate sa plece din tara aceasta !

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.