miercuri, 22 iunie 2011

408. Amintiri

Unde se duc amintirile ? Nimeni nu stie. Stim doar ca unele revin din cand in cand sa ne zambeasca la geam.

(la cele care se stramba cand vin inapoi eu nu ma uit :D )



__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

6 comentarii:

  1. Eu vreau amintirile din copilarie... le doresc, vreau sa le vad ca un film macar, daca nu le mai pot trai! Cum sa fac? sa retraiesc o zi din frumoasa mea copilarie (copilaria tuturor din anii dinainte de 89! Simt un gol in stomac numai gandindu-ma la ea! Unde sunt amintirile mele?
    Claudia

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Claudia - sunt acolo puse bine la pastrare. Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa nu gasesti numai amintiri frumoase. Cu cele dureroase si care te fac (si acum) sa suferi ce o sa faci ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce sa fac? sunt ale mele si le pastrez si pe ele... as prefera insa sa le revad pe cele frumoase! Sau mai bine traiesc prezentul si vizualizez in bine viitorul! Ca de fiecare data ma faci sa vad calea cea buna!
    Claudia

    RăspundețiȘtergere
  4. In cutiutele cu amintiri :)
    Cutiuta cu amintiri frumoase si cutiuta cu amintiri mai putin frumoase. Minunat ar fi sa le putem deschide cand vrem noi si pe care vrem noi. Si mai minunat ar fi ca cea cu amintiri dureroase sa nu se mai deschida niciodata. Din pacate, sau din fericire, se deschid cand vor ele. Unii au invatat sa nu o mai deschida decat pe cea buna, pe cealalta au ferecat-o cu o mie de lacate... O fi bine ...o fi rau...

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.