joi, 5 mai 2011

398. Taina Tainelor

Aceasta e Taina Tainelor:

Adevarul este ascuns in Inima Ta.
Singura cale sa il vezi este sa iesi din Tine si sa te uiti in Tine, sa Vezi si sa Traiesti ce ai lasat in urma in Inima ta.




__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

4 comentarii:

  1. sau oglindeşte în ceilalţi, în frunze, în pietre ceea ce inima ta este, priveşte cerul şi ascultă ecoul ei mutând norii, sau pur şi simplu pune urechea pe pământul umed şi ascultă inima Ei bătând la unison cu a ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Flipi - eh..... si cum gasesti oglinda care oglindeste TOTUL ?

    RăspundețiȘtergere
  3. fiecare îşi cunoaşte drumul, e cumva diferit, iar atunci când începi să crezi cu adevărat chiar te oglindeşti în tot şi în toate.
    se întâmplă natural, pur şi simplu... bine mai e şi calea dezvăluită de maeştrii, dar din păcate, deşi sunt câţiva, nu este pentru toţi.
    dacă există pe lumea asta ceva atât de magnetic încât să îţi tremure picioarele când te gândeşti la acel lucru atunci sigur acolo îţi e cărarea. şi mergând pe ea, te deschizi ca o floare şi mirosul tău se va oglindi în apa timpului.
    ştiu că sunt de fel un pic poetic, dar pentru mine poezia curge prin venele lumii...

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.