vineri, 22 aprilie 2011

391. Exercitiul de vineri



O zi frumoasa tuturor !



__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

5 comentarii:

  1. Iti multumesc pentru acest exercitiu. Trebuie sa-l mai repet pentru a ajunge sa-mi simt corpul interior.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce parere sau opinie utila pt publicul larg ne puteti oferi despre rezolvarea conflictului de lunga durata din Orientul Mijlociu ?

    Eu am luat de buna indemnarea blogului catre relaxare, si pe mine personal m-ar relaxa daca mi s-ar crea si mie niste idei noi de APLANARE A ACELUI CONFLICT (nu de stingere permanenta, ca asta este probail imposibil in decursul vietii dumitale), dar macar asa o idee mai concret utila.

    Adu-ti aminte ca este Paste si ca trebuie sa te porti ecumenic, deci politicos si fata de cei ce iti pun intrebari din public. Daca chiar te simti o clpa descumpanit ca nu te-o fi intrebat nimeni ceva vreodata asa direct tocmai pe tine din public (si este probail sa fie asa deoarece blogul tau chiar are valoare nula de calitate sau utilitate publica, desi bineinteles nu iti interzice nimeni sa postezi pe el cat vei de-a lungul intregii tale vieti pamantesti, doar te anunt cate se poate de NEUTRU ca mod si ca ton ca esti de utilitate nula, TOCMAI de AIA te pot si intreba pe tine despre topicul asta hot-button al Orientului Mijlociu, ca sa am sansa sa primestc de la tine mai curand un raspuns NEEMOTIONAL implicat, deci posibil mai util pt mine dpdv calitativ-valorioc. Nu depinde de tine soarta Orienatului Mijlociu, nici a Romaniei,(poate doar aimaginii ei in lume da, deaorece te fali in mediu intaernational, eu asa te-am gasit venind dinspre un blog din teritoriul fostei Yugoslavii, deci nu o lua chiar asa de in tragic sau de serios, deci nu te panica, si incearca sa scoti si tu ceva din tine mai de ordin creativ, ca te vad mai "poet" la minte.
    Are voie si April, comentatoarea amterioara sa incerce sa dea un raspuns, deaorece o vad ca ii plac exercitiile.

    Pentru orice eventuali vizitatori creatori/creativi de mai tarziu, mai tarziu daca sunt de varsta de elev de liceu, ganditi-va ce i-ati scrie dvs personal intr-o scrisoare CONTEMPORANA (deci adresarta azi) lui Elie Wisel daca v-ar chema Dietrich.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ April - cuvantul magic este perseverenta pana cand atentia devine ceva normal si firesc. Putem spune fara sa gresim ca acel moment (sa o faci firesc si normal) este atunci cand uiti, cand faci fara sa mai fii atenta la acest exercitiu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte tare eckhart Tolle. Un om cu adevarat special. Felicitari pentru postare. PACE!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Moroi - multumesc.

    Pace si tie, Cititorule !

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.