luni, 4 aprilie 2011

381. Romanii au talent

I: Sunt atatia oameni talentati, oameni cu aptitudini deosebite, persoane care pot face asa de multe.... care stiu "lucruri".... de ce ei nu ajuta pe altii ? De ce nu se unesc ca sa descopere persoane disparute, sa vindece copii cu leucemii, sa rezolve crime nerezolvate ?

Este un raspuns la toate aceste intrebari ?

R: Exista asemenea oameni. Ei pot face tot ce ai spus si cu mult mai multe. Intrebarea este "Ceilalti sunt dispusi sa le accepte ajutorul ? Cate zile ar fi acceptati inainte sa-i crucificam ?"

Cei de care spui isi pun asemenea intrebari. De aceea nu ii vede nimeni. Dar si asa, ascunsi fiind, ei tin lumea in palme.


__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

7 comentarii:

  1. Nu toata lumea gandeste asa despre cei ce au cu adevarat talente. Sigur, orice padure are uscaturi si mereu se vor gasi carcotasi, insa nu pot sa cred ca omenirea ar blama pe cineva care poate face BINE omenirii, nu acum in secolul al XXI-lea...nu pot sa cred ca n-am evoluat deloc in ultimii 2000 de ani!

    Iar tu esti unul dintre cei BUNI, care poate face BINE omenirii....si faci mult BINE. Eu una, iti multumesc pentru toate sfaturile si indrumarile date in ultimii 6 ani din care am invatat multe....si sper sa invat si de acum incolo, ca am de la cine.
    Hugs!

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ca gasirea persoanelor disparute sau rezolvarea crimelor nu e ceva atat de important. Poate ca e mai important sa tina lumea in palme.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ April - lumea e la fel ca acum 3.000 de ani, nu 2.000. Contrar parerii generale, am involuat si procesul continua....

    Pariez ca pretotii, rabinii, pastorii sau imamii l-ar crucifica pe Hristos inca o data, asta daca nu ar inventa pentru el alte chinuri "moderne".

    Cat despre mine, nu am nici un merit. Eu numai spun oamenilor ceea ce am auzit de la altii mai buni si mai priceputi decat mine.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Mircea Vladut - pentru cineva caruia i-a fost rapit copilul ca sa i se ia organele sa fie transplantate pe bani grei, iti garantez ca pentru acea persoana gasirea copilului este mai importanta decat orice.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am fost indoctrinati sa fim atat de suspiciosi incat a aprecia un om cu talent este treapta de sus a unei scari interminabile de banuieli urate; pentru fiecare talentat insa sunt sigura ca exista cel putin o mie care sa stie sa-l aprecieze. Intrebarea e daca mai are un asemenea om curajul de a-si expune talentul.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Dili - nu sunt o mie care il apreciaza; cei o mie pe care ii vezi tu sunt cei care profita de pe urma celui cu talent.

    Aprecierea "pe bune" vine din partea altor oameni care au talent la randul lor. Da, cei talentati se recunosc si se apreciaza intelegand efortul depus pe drum.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai ca te linistesc eu, Darael: ti nu ai nici un talent special sau deosebit ! Bucura-te ca este asa, credce-ma pe mine ca aia cu talente fac boli psihice mai frecvent. Tu doar tine minte legile roboticii 101 scrise de mine Esac Asimov:

    1. SAY NO TI DRUGS (INCLUSIV CANNABIS, NU INCLUDE RETETELE DE MEDICI)
    2. ALWAYS WEAR PROTECTION(CASCA LA BICI-MOTO, CENTURA LA AUTO, CONDOM)
    3. IT IS FORBIDDEN TO COMMIT SUICIDE !
    IT IS ALSO FORBIDDEN TO READ OR TO MENTION THE NAME OF THE FOLLOWING PERSONS IN PUBLIC CA DEVII COMPLICE LA GENOCID: CIORAN, NOICA, NIETZCHE, HEIDEGGER, IONESCU NAE.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.