marți, 22 martie 2011

370. Energia vitala

Emotiile sunt energia noastra directionata, canalizata. Acea energie vitala de care ati auzit vorbindu-se.

Ce faceti cu energia voastra vitala ? Pe ce o consumati in fiecare zi ? Dar mai ales, ganditi-va daca VOI controlati pe ce o consumati. Si, mai ales, daca ceea ce pierdeti aiurea nu este mai mult decat ceea ce primiti. S-ar putea ca raspunsurile sa va puna pe ganduri.

3 comentarii:

  1. Mi-e mila de energia mea vitala. O vad cum se scurge in zadar si nu gasesc vointa schimbarilor radicale.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Alma - energia ta vitala o sa se simta mai bine daca nu ai sa o risipesti in lucuri / intamplari care nu tin de tine.

    Ia spune, pentru tine ce ai facut azi ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Astazi este 28, dar sa-ti povestesc despre astazi-ul din intrebarea ta, adica despre vineri, 25, cand, uite chiar am avut noroc si am facut si pentru sufletul meu: am muncit la ceva ce-mi place si am avut-o aproape pe bunica, un suflet tare drag mie. Nu stiu insa cum sa ma consolez pentru orele interminabile si impuse de altii, petrecute la birou. Mai consider risipita in zadar si energie pusa la bataie in relatii umane falimentare.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.