vineri, 21 ianuarie 2011

321. Furaciune de pe net

Astazi vreau sa va recomand un articol frumos:

Cateva aspecte interesante ale vietii lui Warren Buffett:


1.- A cumparat prima actiune la 11 ani si regreta ca a inceput prea tarziu !
2.- A cumparat o mica ferma la 14 ani cu economiile din vanzari de ziare.
3.- Si astazi mai locuieste in mica lui casa in Omaha, cu 3 camere pe care a cumparat-o dupa ce s-a casatorit, acum 50 de ani. El spune ca in acea casa are totul. In casa sa nu are nici un tablou sau decoratiuni interioare, statui.

Ce scrie mai departe puteti sa aflati de la sursa: Digodana

Iar daca ajungeti pe acolo, aruncati o privire si la articolele precedente: Citafereza (3) , ZERO UNU NEGATIV (2) si ZERO UNU NEGATIV (1) Sunt adevarate clipe de viata.

4 comentarii:

  1. mdaa...interesantă evoluţie,totuşi omul s-a mulţumit cu atât,se demonstrează încă odată că fericirea stă şi în spatele lucrurilor mărunte:D

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Catalina - fericirea nu e lagata de lucruri niciodata, fie ele mari sau mici.

    Ca sa intelegi. Sune ce lucru ai vrea sa il ai. Orice, de la un inel la un avion personal, un castel in Franta sau orice altceva.

    Daca primesti obiectul acum, poate esti bucuroasa 3 zile, poate ajungi la fericire pentru un timp. Dar peste 10 ani, starea ramane aceeasi ? Deloc. Pai atunci, cum ramane cu obiectul ? Si peste 10 ani tot al tau este; unde a disparut fericirea ?

    Unde e fericirea legata de obiectele pe care le-ai primit acum 1 an sau 2 sau 10 ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai hotule de spiridus! Habar n-ai tu cat ma bucur! Ca esti aici!
    Pentru ca citisem articolul care se chema "Pauza". Acolo ne anuntai ca 2-3 ani iesi din decor. Sa iti spun ce trista am fost? Si ca m-am gandit chiar sa iti scriu un mail sa nu ne lasi, sa mai scrii? Si, dupa ce m-am tot foit, si mi-am mai amintit si ce ai mai scris tu mai demult, mi-am spus ca asta este, este decizia ta si tu stii ce e mai bine pentru tine...
    Acum am intrat pe pagina ta din dor... si cu o urma de speranta ca poate poate ai mai scris ceva...
    Si uite ce gasesc:)
    Multumesc ca ma citesti, ma bucur ca ti-a placut ce am scris..
    Stii ma gandeam sa iau si eu o pauza, ca mi-s ingramadita si valmasita in ultima vreme... si nu mai am cheag pentru ganduri... da' vad ca imi vine din nou pofta de scris :) (O fi vreo smecherie de spiridus?) :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Digodana - e o smecherie smecheroasa :D

    Amu, cu scrisul, sa stii ca nu esti la uzina cu blogul; scrii cand vrei, cat vrei si ce vrei. Nu am auzit sa fie o norma minim necesara.

    Noi o sa fim oricum cu ochiul dupa tine.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.