marți, 11 ianuarie 2011

318. Politica: ipocrizia bocului

Mai bocule mic, idiot si ipocrit, cat cacat o sa mai mananci in viata ta ? Nu ai coaie (testicule pentru pudici) sa recunosti ca TU si idiotii din guvernul tau au dus la cresterea tarifului la benzina ? Pai mosu meu din mormant a marit accizele mincinosule ?

Acesta este un articol contra ipocriziei declansat de nenumaratele minciuni servite de basescu, boc si gasca de idioti din jurul lor. Gunoaielor, nu va mai suport !

Avertizare: Orice trol portocaliu care indrazneste sa chitcaie pe aici o sa ajunga instant la gunoi.

9 comentarii:

  1. TOTAL GRESIT! Ai scris TU cu majuscule su nu merita onoarea asta! Te rog sa faci erata!

    3...un numar magic! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fii tu sanatos, Darael, pe cat cacat inca va manca! Asa cum nu poti baga nisip in rezervor la masina, tot asa nu poti alimenta guvernul Boc cu altceva decat cu felul sau preferat de mancare! Presupun ca ar intra in sevraj, daca nu ar mai manca mancarea preferata.
    Si nu inteleg ce nu-ti convine tie. E democratie, nu? Fiecare poate manca ce vrea si... te cam uiti la capra vecinului. Tie ti-a spus Boc ce sa mananci? Tu de ce te legi de "masa" lui? Ce ai cu gustul omului?
    :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Pozaru - acele majuscule sunt mai mari decat caracterul individului, dar am considerat ca sunt de preferat bolduirii.

    @ Mircea Vladut - nu am nimic atata timp cat mananca singur si nu improasca peste tot.

    Asa cum se vede, am evitat sa vorbesc pe aici despre ei, dar efectiv nu mai suport minciuna si ipocrizia. Sa fie limpede ce ii reprosez mincinosului: ca respira !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Darael credeam ca te-ai obisnuit cu iluziile vandute de cei de la putere. Azi iesim din criza, maine ne prabusim din ce in ce mai mult in ea. Si tot asa. Isi schimba ideile precum se schimba anotimpurile- doar ca viteza este de mii de ori mai rapida

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Ciresica MaMeMiMoMu - in timp am devenit aproape imun la toate manifestarile naturii umane inconjuratoare, dar ipocrizia acestor boci depaseste limitele mele de acceptare.

    De aceea am ajuns sa nu le reprosez ipocrizia, ci faptul ca respira. Fara sa exagerez, cred ca moartea lor ar fi un beneficiu pentru intreaga omenire.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din pacate, pamantul are loc pentru tot felul de specimene. Inclusiv pentru boci. Buba este ca ei sunt imprastiati peste tot. Ar fi fost bine daca erau stransi doar intr-un loc,dar... nu avem asemenea noroc

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Ciresica MaMeMiMoMu - eu mai am speranta.

    RăspundețiȘtergere
  8. As vrea sa mai am si eu. Si cand te gandesti ca un om atat de micut face atat de mult rau

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Ciresica MaMeMiMoMu - nu te poate impiedica nimeni sa ai speranta.

    Iar bocul nu e rau, e numai prost de bubuie. Un sarman tampitel care crede ca e la putere pentru ca a ajuns intr-o functie.

    Din fericire pentru noi, Raul nu ajunge la noi. Vai, nu am rezista nici un minut. Noi vedem numai slugile lui neghioabe.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.