luni, 18 octombrie 2010

287. Yin Yang

Astazi am sa va prezint un exercitiu pe care va rog sa il faceti. Este importanta actiunea voastra, sa traiti ce faceti, sa simtiti.

In primul rand, respirati adanc de cateva ori.
Lasati umerii in jos, relaxandu-va. Nu va luptati cu nimeni asa ca nu are sens sa stati tensionati.

Intindeti manutele in fata si aplaudati de cateva ori.
Nu tare sa nu speriati vecinii :D

Lipiti palmele ca pentru rugaciune si impletiti degetele de la o mana cu cele de la cealalta mana. Apoi miscati mainile fara sa dezlipiti palmele si degetele incrucisate.

In sus, in jos, la dreapta, la stanga. Jucati-va. Fiti atenti la maini, cum se urmaresc una pe cealalta, cum sunt ca un intreg.

Cele doua maini.
Yin si Yang.


In fiecare din relatiile voastre voi sunteti sau Yin sau Yang, dar numai privind ansamblul puteti sa Vedeti miscarea in intregul ei. Ganditi-va la cele doua maini si la ce ati trait inainte sa faceti aprecieri despre voi sau despre ceilalti. Incercati sa vedeti ansamblul, straduiti-va sa percepeti Intregul.

5 comentarii:

  1. :-) facand exercitiul acesta, am dat cu ochii de inelul cu simbolul yin/yang si m-am propulsat brusc in trecut... si asa am zarit o parte din intregul care se rostogoleste iar si iar, remodelandu-se la infinit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat exercitiu...multumesc, Daraelu !

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Dorisake - cu multa placere. Exercitiul este minunat si simplu. Acum mai trebuie ca cititorii sa il aplice in viata de zi de zi.

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.